Vidjela majka da joj se kći odlično prodaje polugola, pa joj je uzvratila tako što se skinula i ona – Ispovesti
Lifestyle

Vidjela majka da joj se kći odlično prodaje polugola, pa joj je uzvratila tako što se skinula i ona

Što biste učinili da svoju jedva punoljetnu kći pronađete na stranicama za odrasle, oskudno odjevenu i u sugestivnim pozama?

Većina bi vas vjerojatno pretrpjela trenutačnu “šizu”, međutim Evie Leana (37) iz Adelaidea odigrala je kontru i pridružila se svojoj ljubimici.

Pogotovo otkako je zavirila na njezin račun, pa doznala da je mlada Tiahnee (19) od prodaje provokativnog materijala zaradila oko 430 tisuća kuna.

Tiahnee je profil na spomenutoj platformi otvorila 2020. godine, čim je proslavila punoljetnost, dok se Evie pridružila prije nekoliko mjeseci, točnije u siječnju.

Zajedničkim snagama dosad su natukle oko 870 tisuća kuna, a Evie je naglasila da su njih dvije vrlo otvorene oko seksualnosti i da u zajedničkom poslovnom pothvatu ne vide apsolutno ništa sporno.

“Istina, na samom početku sam bila protiv kada je Tiahnee najavila da namjerava otvoriti profil, brinula sam za njezinu sigurnost, ali sam naposljetku odlučila dopustiti joj da sama izabere što će činiti sa svojim tijelom. Sloboda izbora temeljni je stup feminizma koji sve žene zaslužuju”, kazala je Evie.

Evie se inače nedavno rastala, a uz Tiahnee ima još troje djece.

Njezini uradci ponešto su eksplicitniji, ali tvrdi da se na OnlyFansu misli zadržati tek nekoliko godina.

Tiahnee, pak, ima dugoročnije planove, ali i podršku svog dečka s kojim je u vezi od svoje 13. godine.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt