Znači ovo moram napisat nekome, ja sam u braku i potajno sam se muvala sa dečkom – Ispovesti
Ispovesti

Znači ovo moram napisat nekome, ja sam u braku i potajno sam se muvala sa dečkom

Koji je naš komšija nisam odmah pristala da spavam, znam da nije u redu da varam, ali želja je bila da probam nešto novo. Vcrs odnosno sinoc sam prevarila muža sa njim i išli smo do grada. Moj brat ima problem sa mucanjem i zbog toga je veoma nesiguran u sebe i pun kompleksa. Oženio se pre desetak godina, a žena mu je jedna od onih kojima je du*e zinulo za pare, i takva je konstantno.

Stalno ga vređa i ponižava, a on spušta glavu. Srećan je što ga ona hoće, pa se plaši da je izgubi i radi sve što mu kaže. Žive u 30 kvadrata, a imaju petoro dece, jer se ona “takmiči sa sestrom koja će više imati”. Tera ga da radi tri posla, da bi ona mogla “brinuti o deci”, koju obično ostavi kod majke na čitav dan, kako bi se provodila sa prijateljicama. Pokušala sam pričati sa njim, i on je svestan svega, ali kaže:

“Znam, ali ako me ona ostavi, koja će me onda hteti ovako mucavog?” Pritom, ima 40 godina. Odustala sam od bilo kakvih razgovora, jednostavno ne vredi.

Imam ekipu ljudi iz kruga moje šire rodbine koja me prati na svakom koraku tokom mog školovanja. Pri tome, svi oni su jedva završili osnovnu školu i kupili diplomu srednje škole. Kada bi mi nešto malo teže išlo, u njihovim očima ispadala bih glupa i bili bi srećni zbog toga. Kada sam nešto lakše završavala, to bi značilo da su ti predmeti/škola prelaki i da ih sigurno svako može završiti. Ipak, to me nije spriječilo da završim Pravni fakultet u roku i upišem magistarske studije na engleskom jeziku u inostranstvu. Sada me samo gledaju i ćute.

BONUS ISPOVEST:

 

KOMŠINICA JE BILA ŽELJNA MOG BUZDOVANA: Imala je savršeno čvrstu guzu koju sam obožavao da snimam

Sve je počelo slučajno ali na moje veliko zadovoljstvo. Jaca je moja komšinica na koju sam kao klinac drkao krac mnogo puta, bila je starija od mene nekih desetak godina i sa dvadeset i pet se udala za komšiju.

Danas Jaca ima četrdeset šest godina, dvoje odrasle dece, a još uvek je dobra pička koju bi svako voleo da nabije na kurac pa i ja bez obzira što sam i ja oženjen i imam lap brak, dobru zenu koja mi redovno daje pičke. Jacin muž se u zadnjih desetak godina poprilično zapustio kod je ostao bez posla, a skoro svaki dan je bio pijan pa je verovatno zapustio i svoju ženu koja je sad morala da radi kao frizer da bi bar nesto imali, svaki dan je putovala za grad.

Jednom priliko kad sam se vraćao kući video sam komšinicu Jacu da čeka autobus i stao sam da je povezem. Sela je na mesto suvozaža i počeli smo neku neobaveznu priču a onda se Jaca otvorila i počela da mi se jada kako ne može više da živi u nemaštini, kako oskudeva u svemu. Predložio sam joj da odemo negde na piće da pa da se slobodno izjada biće joj lakše. što je ona i prihvatila.

Nakon par pića smo krenuli ka kolim i džentlmenski sam joj otvorio vrata da sedne, a ona je namerno ili možda slučajno, dok se provlačila pored mene njeno još uvek lepo dupe, očešala o moju muškost koja je bila u polu dignutom stanju jer sam se malo napalio dok smo razgovarali uz piće.

Seo sam u auto i rešio da je okusam dokle je spremna da ide obzirom da mi se poverila u nasem razgovoru da već duže vreme nije vodila ljubav sa mužem jer je uvek pijan i nije sposoban za seks. Čim sam seo spustio sam ruku na Jacinu butinu kao drugarski i rakao joj sa se ne sekira puno jer će se njen život srediti, da će sve biti u najboljem redu, a ona nije odreagovala na moju ruku već me pogledala i upitala onako radoznalo kad će to biti sve uredu sa njom i svoju ruku je spustila na moj kurac bez trunke stida. Super to mi se sviđa, pogledao sam joj u oči koje su dobile onaj lep sjaj, rekao sam samo evo već sad ćeš osetiti da ide na bolje i počeo sam ruku da zavlačim među njene butine i da trljam njenu pičku preko suknje i gaćica.Jaca je ćutala u raširila je noge da bi mi olakšala posao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt