Student iznajmljuje sobu kod dve pohotne mamice (VIDEO) – Page 2 of 2 – Ispovesti
IspovestiVIDEO

Student iznajmljuje sobu kod dve pohotne mamice (VIDEO)

Drkala sam pred publikom…

Nasmijale smo se a ja sam pitala bi li smetalo da se skinem skroz kad su mi ionako oboje već vidjeli intimne dijelove. Rekla mi je da se njoj jebe hoću li biti gola ili ne.

Nasmiješila sam se i pitala je što s malim? Rekla mi je da se zbog njega ne ustručavam skinuti jer i ona često ide gola po ručnik kad se tušira. Rekla sam ok i raskopčala haljinicu. Sise su mi ispale i pomazila sam ih rukom. Zapalila sam novu cigaretu i tako raskopčana pušila.

Prekrižila sam noge i samo mi se crtica na izbrijanoj pici vidjela. Počeškala sam se po crtici, a susjeda me pitala jesam li to sama izbrijala. Rekla sam da nisam, već da idem u kozmetički salon jednom mjesečno pa mi oni srede dlake.

Pričale smo tako i ja sam raširila skroz noge kako bih joj pokazala gdje sve depiliraju. Pičkica mi se malo orosila a klitoris ispao. Počeškala sam se i gurnula pristić unutra. Susjeda je počela s temama o seksu a ja sam se sve brže češkala po klitiću. Podsvjesno, drkala sam, a da nisam ni primjetila.

Kad sam skužila da zapravo drkam tu pred njom i malim bilo me je malo sram. Susjeda me pitala zašto sam odjednom stala, a ja sam rekla onako prostački:

– Hoćeš da sad izdrkam pičkicu tu pred tobom?!

Počela sam sve brže trljati macu i pritom sam pogledavala na malog. Zagledala sam mu se ravno u oči dok mi je jedna ruka bila već do pola u pički a u drugoj cigareta.

Drkala sam sve brže i onako kurvanjski sam otpuhnula dim prije nego ću svršiti.

Počelo mi je štrcati iz pice po kauču i po tepihu.

Kad sam konačno svršila otpila sam gutljaj kave i zavalila se natrag kao da ništa nije bilo. Nastavile smo razgovor o drugim temama.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt