Student iznajmljuje sobu kod dve pohotne mamice (VIDEO) – Ispovesti
IspovestiVIDEO

Student iznajmljuje sobu kod dve pohotne mamice (VIDEO)

Kako to obično biva, mladi zbunjeni student dolazi iz manjeg mesta u veliki grad i dve pohotne mamice mu pomažu da se snađe. Ne znamo koliko je ovakav scenario realan u stvarnom životu, ali ako vam se desi, ne propustite priliku da ih obe pojebete.

Znamo da su mnogi o životu više naučili iz studentskog života nego sa fakulteta…

BONUS PRIČA:

Drkala sam picu pred susjedom i malim

Sjedila sam na balkonu i uživala u suncu pušeći cigaretu i rješavala križaljku. S obzirom da sam i inače nudistica, nije me sram skinuti se na vlastitom balkonu. Jedini tko me može vidjeti je susjeda koja živi sama s malim djetetom. Ali ona se ionako nikada nije bunila.

Tako je bilo i tog poslijepodneva. Skroz sam se udubila u križaljku da nisam ni primjetila susjedu kako vješa veš. Tek kad me pozdravila podigla sam pogled.

Nasmiješila se pogledavši moje gole sise kako su se zaljuljale kad sam se okrenula prema njoj. Pitala me hoću li na kavu, rekla sam joj da može, samo da se obučem.

Bacila sam križaljku na kauč i razmišljala šta ću navući na sebe. Odlučila sam se za kratku ljetnu haljinicu. Kako je bilo jako vruće, nisam obukla

Pozvonila sam joj, i iznenadila se kada mi je njen mali otvorio vrata. Podragala sam ga po glavi i prošla pored njega. Susjeda je već stavila kuhati kavu. Sjela sam na krevet i prekrižila noge. Kako je ta haljinica bila jako kratka, pola guza mi je ispalo van. Pravila sam se da ne primjećujem.

Zapalila sam cigaretu i zavalila se dok je susjeda otišla po kavu. Njen mali je stalno pogledavao prema mojoj guzi. Odlučila sam da ću ga malo zajebavati pa sam prebacila nogu preko noge dok mi je on pokušavao uhvatiti picicu pogledom.

Bilo mi je to malo smiješno ali me i palilo pokazati se pred klincem. Taman kad je susjeda donosila kavu ja sam raširila noge i dok sam otpijala gutljaj mogli su mi vidjeti međunožje. Mali je buljio kao blesav. To je i njegova mama primjetila pa mu je rekla da prestane buljiti u tetu. Ja sam rekla da je sve ok i namjerno opet prekrižila noge.

Dok smo pričale rekla sam joj da mi je jako vruće. Ona me je pitala hoću li da uključi klimu. Rekla sam da ne treba, već da bi meni bilo najkomotnije da sam gola skroz. Ona me pogledala i pitala hodam li gola uvijek kod sebe. Rekla sam joj da. Mali je sve to slušao. Mogu si misliti što mu je prolazilo kroz glavu. Klinac od 8 godina koji zamišlja golu tetu.

Namjerno sam opet raširila noge i sad mi se pička skroz vidjela. Otpuhnula sam dim prema njemu i pitala ga sviđa li mu se moja haljinica. Nije znao što da odgovori, a susjeda ga je ukorila zbog bezobrazluka. Rekla sam joj da mi je jasno zašto mali bulji, a ona mi je rekla da je i ona primjetila da nemam

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt