Rasturi me kao pastuv kobilu – Page 7 of 7 – Ispovesti
Ispovesti

Rasturi me kao pastuv kobilu

Zagrlila me je snazno oko vrata treseci se pod mojim naletima. Vristala je nekontrolisano, svrsavala je u talasima, dozivljavala jedan orgazam za drugim….i meni je dosao kraj zakucao sam se duboko u nju i poceo da svrsavam kao nikad do tad. Punio sam je lepljivom gustom spermom u dugackim mlazevima. Jaja su se oslobadjala velikog pritiska.Nije vise mogla da primi sperme pa je prelivala dok sam jos bio u njoj. Podigao sam je sa penisa na koji je bila nataknuta i spustio na pod. Nije bilo govora da moze da stoji. Telo joj se trzalo u grcevima dok je ruku drzala na vagini koja je nastavila sama od sebe da pulsira praveci nove orgazme. Borila se za vazduh sirom otvorenih usta, ociju punih suza treseci se u seriji orgazama.

Konacno je pocela da se smiruje , lezala je sklupcana na patosu. Legao sam pored nje i zagrlio je. Nezno smo se ljubili.Spavali smo mirno ostatak noci.

Ujutru sam joj skuvao kafu i spremio dorucak pre nego sto se probudila. Prineo sam moje usne njenima i nezno ih poljubio ona prihvati poljubac, proteglila se i istovremeno me pogledala njenim crnim ocoma koje nisu vise bile tuzne, to su bile oci zene koja je nasla svoju srecu.

Od tada je redovno usrecavam…….pa ja sam na kraju krajeva dobar covek!

Previous page 1 2 3 4 5 6 7
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt