Rasturi me kao pastuv kobilu – Page 5 of 7 – Ispovesti
Ispovesti

Rasturi me kao pastuv kobilu

– ahh, daj mi ga vise…….umrecu.

Na ove reci ja sam samo jos jace poceo da stipam usmine nasta mi je ona automacki odgovorila novim slapom iz svoje unutrasnjosti koje sam ja pokusavao da pokupim jezikom ali uzalud. Pocela je da vristi kao da je deru! U meni se probudila neka zver. Osetio sam se mocno, osetio sam se gospodarem situacije ! Posle nekoliko minuta ove igre pridigao sam se i prineo vrv mog nabreklog penisa njenoj mokroj vagini, drugom rukom sam je drzao za guzu. Bila je toliko nervozna da se stalno pomerala.Kad sam je dotakao penisom po vagini sva se stresla, vristala je:

– dajjjjj…..

pokusavala je pogledom da dobaci kako cu da joj stavim! Bila je van sebe.Lagano sam prelazio penisom duz njene brazde sve do rupice od guze.Ona je za to vreme jednom rukom bila oslonjena na krevet drugom je mesila svoje dojke na kojima se oko bradavica vec plavilo! Pocela je histericno da place i gubi kontrolu nad sobom. Vise ni ja nisam mogao da izdrzim. Polako sam prislonio vrh glavica na pulsirajuci otvor i lagano krenuo da ga nekako ubacim. Sirila se maksimalno primajuci ga santimetar po santimetar u svoju vaginu. Lagano sam je forsirao sve dublje i dublje u ritmu napred-nazad dok ga na kraju nisam zavukao do kraja. Vidim da joj je bilo bolno jer nije navikla na ovakve komade ali se nije bunila.Samo je snazno savila glavom unazad, kao da joj je do vrata pa mu pravi mesta, primila ga je celog. Pogledala me je ocima mutnim od suza ali sa osmehom na licu! Rekla je :

– rasturi me kao pastuv kobilu, razumes, kobiluuuu!

Dok je govorila pokoja kap pljuvacke joj je ispadala iz usta, glavu je nervozno vrtela dok joj se kosa slivala niz ledja. Telo joj se treslo kao da je prikacena na struju.Zgrabio sam je za kosu i skupio u rep a zatim blago povukao glavu unazad na sta je ona samo otvorila usta, rasirila oci i zajaukala. Rebra su joj dosla do izrazaja, drugom rukom sam je mazio po njima a onda iznenada uhvatio za dojku i blago stegao dok se lejujala u ritmu mojih prodora u njenu unutrasnjost.Bila je skroz nategnuta i nataknuta na snazan penis. Jebao sam je snazno bez milosti, njena vagina se razvlacila do krajnjih granica, od njenih sokova jaja su mi bila mokra. Video sam da nemoze vise da drzi ritam, sve je sporije radila guzom!

Morao sam nesto da preduzmem i to pod hitno! Pustio sam dojku i njenu kosu naglo je uhvatio za rame i privukao vise sebi u ravan sa mojom glavom ali i dalje sa lega .Bila je u klececem polozaju na ivici kreveta. Prihvatio sam je za glavu i blago okrenuo ka meni pokusavajuci da joj ubacim jezik otpozadi u vec otvorena usta. Bez problema sam to uradio, prihvatala je moj jezik i sisala ga kao pomahnitala. Telo joj se tresno ruke je sklopila iza glave zagrlivsi moju glavu koliko je mogla,treseci se dok sam je snazno nabijao odozdo. Udarao sam svom snagom. Ona je parirala svojim ritmom,ali vidim da nije navikla na ovakve primerke. Naglo sam istrgao penis iz nje nasta je ona vrisnula i pustio je da padne na krevet!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6 7Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt