“Uradili smo nalaze krvi” – Ispovesti
Ispovesti

“Uradili smo nalaze krvi”

“Obzirom da smo ja i moj momak neka dalja rodbina, 4, 5 koljeno kako se to kaže prije vjeridbe smo uradili nalaze krvi i svega ostalo da utvrdimo da se naša krv slučajno ne podudara, jer to ne bibilo dobro za naše potomke.

Rezultati su pokazali da nismo u krvnom srodstvu, ali… ispostavilo se da je moj momak sterilan i da i onako nikada neće moći imati djecu.

Veliki šok je to bio za nas oboje. Par dana nakon toga on je odlučio da otkažemo vjeridbe i da prekine sa mnom jer kako je govorio želi da sebi nađem nekog SPOSOBNOG muškarca, a ne INVALIDA, a da će on sebi naći nešto poput njega.

Nisam mogla da vjerujem šta mi govori, a onda sam mu rekla… VIDI “INVALIDU” IDUĆI VIKEND SE NEĆEMO VJERITI, A JEDINI RAZOG JE ŠTO ĆEMO SE ODMA VJENČATI… I NIKADA VIŠE DA NISI REKOA ZA SEBE DA SI NESPOSOBAN I INVALID!!!

Bio je zbunjen nije znao na prvu šta sam rekla, a kada je shvatio vjerujte da je zaplakao kao malo dijete… ima 28 godina. U braku smo evo 3 godine, skupljamo novac, tražimo način kako da dođemo što prije na donatorsku oplodnju.

Nije lako, sami znate kako je u našoj zemlji, ali nadamo se i svakodnevno borimo da se ostvarimo kao roditelji i da dodatno začinimo našu ljubav, naš sretan brak. Pomolite se za nas, ako nekada nađete vremena i sjetite se, Tomo i Ana, ljubimo Vas sve”

BONUS ISPOVEST:

 

BILA JE NEISKUSNA SLATKICA: Nikada joj to niko nije uradio, ječala je od zadovoljstva pod vašarskim šatorom

Te septembarske prohladne večeri radio sam kao konobar na vašaru u jednom od malih šatora, nešto poput ćevabdžinice. Radili smo do 1h iza ponoći, posle fajront. Uz dogovor sa gazdom, ostao sam da radim cele noći da malo pospremim i čuvam šatorčic do jutra.

Približavao se 1 sat iza ponoći gazda i ostali radnici su otišli, a polako i zadnji gosti. Vašarska buka je polako utihnula. Zatvorio sam vrata, pokupio čaše i piksle, malo počistio, namestio stolove stolice, zamenio stolnjake. Pogasio sam svetla u šatoru, ostala je samo sijalica u šanku da gori. Skuvao sam sebi kafu i seo za sto sa kojeg imam dobar pogled na deo ispred šatora i ostale šatore i ringišpile.

Dok sam uživao u polumraku i kafi, pogled mi se zaustavio na devojku koja je polako šetala okolo i zavirivala po šatorima. Došla je i do mog šatora, pogledala unutra i mahnula rukom da dođem do nje. Otišao sam, a ona me upita dali radimo još. Rekoh joj: ne radimo, ali ako joj je ok da sedi u polumraku jer gasimo svetla i zatvaramo vrata posle 1h. Rekla je- ma ok sam ako ti ne bi smetalo da ne naručim ništa jer nemam novca, ostalo mi samo za bus. Rekoh ok i onako je bolje da imam društvo nego da sedim sam cele noći. Seli smo za sto koji je u najmračnijem delu šatora, a i ne vidi se spolja. Rekla je da se zove Ana Ispričala mi je kako je došla sa nekim drugom i drugaricama iz jednog sela, da su se pogubili na vašaru i da su oni otišli bez nje, a bus tek ujutru.

Skuvao sam joj kafu i ponudio nešto da pojede i popije na moj račun. Dok smo ispijali kafu I pričali posmatrao sam je, simpatična devojka nekih 25-26 godina crne kose skromno obučena, majčica I helanke mršavija, dekolte malih oblina. Dok sam je posmatrao javila mi se želja za seksom. Počeo sam polako da je pipkam ispod stola, sklanjala je noge i rekla znaš imam dečka. Nastavio sam polako da je pipkam po kolenima i krenuo sa pričom kako dečko ne mora da zna i kako je simpatična i da bih voleo da je poljubim. Pogledala me je i pocrvenela, a ja sam je lepo uhvatio za koleno, krenuo sam rukom niz njenu butinu i krenuo da je poljubim okrenula mi je obraz i nastavila sa pričom kao naići će neko videće nas neko, a ja sam joj reko kako lepo miriše. Prislonio sam joj usne na obraz i počeo da je ljubim. Krenuo sam polako usnama prema vratu, počeo da je ljubim i kružim jezikom, a rukom polako krenuo prema međunožju. Zavukao sam joj ruku između nogu i počeo polako da masiram njenu pičkicu, dok sam joj jezikom masirao vrat. Krenuo sam sa vrata polako prema usnama, počeo da je ljubim, gurnuo sam joj jezik u usta, raširila je noge polako, počeo sam još jače da joj masiram butine i pičkicu. Ustao sam uhvatio je za ruku i odveo je u zadnji deo šatora gde je bilo nešto nalik magacinu. Tu je bio inprovizovani krevet tačnije samo jogi dušek, koji smo koristili ponekad za dremku.Stali smo jedno naspram drugog i počeli da se ljubimo. Uhvatio sam je za dupe i počeo da mesim prelepu malu čvrstu guzu. Zagrlila me je i počela da me ljubi. Krenuli smo polako da se svlačimo. Skinuo sam joj polako majcu i brus a ispred mene prelepe male čvrste sise sa lepim bradavicama. Počeo sam polako da joj ljubim sise i ližem i sisam bradavice, čas jednu čas drugu. Skinuo sam joj helanke i gaćice i krenuo sa jezikom i usnama polako sa grudi na dole malo je lizo malo ljubio po stomaku, a prst joj gurao u pičkicu koja je već ovlažila. Počeo sam da joj ližem pupak i mazim svuda po telu. Ustao sam i svukao sve sa sebe. Legao sam na jogi dušek i pozvao je, legla je polako preko mene i počela da me ljubi dok sam je mazio i masirao po ledjima i guzi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt