SESTRA MOJE DEVOJKE ME ZAVELA! “Bio sam omamljen kada ga je dohvatila”! – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

SESTRA MOJE DEVOJKE ME ZAVELA! “Bio sam omamljen kada ga je dohvatila”!

Bila je okrenuta prema meni a telo je povila unazad. Lepo sam mogao videti kako njena pičkica guta moj kurac dok su ga njene usnice obavijale. Vrhovima svojih prstiju je lupkala po svom nabreklom klitorisu dok je svoje vitko telo izvijala u ekstazi nadolazeće strasti… Namestila mi se u pozu s guza. Kleknula je na krevet raširenih nogu, a ramena spustila dole… na taj način je istrćila svoje lepo dupence i isturila napaljenu pičku. Prišao sam joj od nazad i gurnuo ga do kraja, zaječala je. Osećao sam na kurcu kako joj se stežu njeni unutrašnji mišići, pička joj je pulsirala. Toliko je vlažila da joj je pička bukvalno bila puna njenih sokova. Kada bi prodirao unutra čulo bi se karakteristično „fljić-šljap” i pri tome bi istisnuo odeđenu količinu njenog nektara koji se slivao kroz njenu brazdu sve do prepona i dalje niz noge.

To mi je bilo jako stimulativno i počeo sam je jače tucati. Snažno, do kraja. To je Anu izluđivalo… propinjala se i maksimalno ga je primala u svoju dubinu. Kada bi došao do kraja, moja muda bi lupkala po njenoj pici. Ruku je zavukla između svojih nogu i nadraživala svoj klit. Bila je blizu kraja…

– Ah! Svršiću… još malo… nemoj da staješ, jebi meeee… – vikala je Ana.

Trenutak nakon toga sam osetio snažno stezanje njenih unutrašnjih mišića, koji je pratio njen blagi vrisak. Svršila je sa kurcem u dubini pičke brzo i lako. Na trenutak smo stali… Ana se okrenula prema meni, osmehnula mi se lepše nego i jedna devojka ikad. Njeno lepo lice je bilo u visini mog kurca. Ionako prenapaljen i sam pred svršavanje, znao sam šta sledi. Već sam zamislo kako mi lepa Ana puši napaljeka. Uz tu pomisao moj kurac poskoči. Ana ništa nije čekala. Usnama mi je samo obuhvatila nabrekli glavić, a vrhom jezika je pružala dodatnu stimulaciju „dirkajući” ga na rupici. Osećao sam kako mi se bliži orgazam… Ponovo mi je napaljeno poskočio, izleteo iz njenih usana i lupio glavićem po njenom nosu. Zasmejali smo se.

– Nemirko jedan… – reče Ana.

Ovaj put ga je uhvatila rukom i ponovo samo glavić obuhvatila usnama, a unutra ga je dirkala vrhom jezika. Bio sam vrlo blizu orgazma.

– Ana, svršiću… – rekao sam.

– Mhm, mmm… – promrljala je.

– Ana, dolazi mi… – ponovio sam.

Ana nije prekidala nego je samo pokazala palcem u pravcu mog kurca prema njenim lepim ustima. Pomislio sam – u jebote, pa ona hoće da joj svršim u usta!

Na tu moju pomisao, odmah sam svršio u nekoliko trzaja. Ana ga je držala u ustima dok i poslednja kap sperme nije iscurila.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt