SESTRA MOJE DEVOJKE ME ZAVELA! “Bio sam omamljen kada ga je dohvatila”! – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

SESTRA MOJE DEVOJKE ME ZAVELA! “Bio sam omamljen kada ga je dohvatila”!

– Izvini molim te, nisam mogla više da se suzdržavam.Želim da se tucam sa tobom

Jao, kako ti je lep kurac. Jebi me, molim te. Maja neće znati… – govorila je molećivim glasom.

Pogledao sam je onako zgodnu i golu kako mi se nudi. Raširila je noge i ugledao sam njenu napaljenu pičkicu, obrijanu, bez i jedne dlačice. Baš onako kako volim.

Gurnula je prste u svoju brazdu i raširila je. Ugledao sam njenu prelepu ružičastu pičkicu, mali klit joj je ponosno strčao, sav nabrekao, dok joj je rupica „prozevala”.

– Dođi ovamo, poliži mi picu, molim te, izgoreću od želje… – govorila je uzbuđeno.

Nije mi dva puta trebalo reći. Uleteo sam glavom u njeno široko rašireno međunožje, isplazio jezik i kao sa lopatom sam prošao kroz njenu toplu i vlažnu brazdu. Ma nije bila vlažna, nego mokra! Picini sokovi su se slivali niz njenu picu i oticali između njenih guzova… Koliko god sam mogao, jezikom sam sakupljao sam njen sladak nektar. Uživao sam u tome, neverovatno kako joj je pička slatka i puna sokova. Male usnice su joj nabubrile i raširile se kao latice cveta. Mali klit joj je ponosno strčao i nabubreo kao mali kurčić.

– Fantastična ti je pička. Sočnija i slađa od Majine… predivna! – rekao sam joj.

– Tucaj me… – rekla je tiho. Nadvio sam se iznad nje u misionarsku pozu i poljubio sam je. Uhvatila me je za kurac i postavila ga na pravo mesto. Na glaviću sam osetio njenu mesnatu i mokru pičkicu. Podigla je kukove i isturila prepone. Sama je ugurala moj glavić u svoju rupicu. Pratio sam njene pokrete i polako nastavio prodor u njenu dubinu. Osetio sam blagi otpor njene unutrašnjosti, uzdahnula je. Ušao sam do kraja i polako ga izvukao do glavića i ponovo ušao unutra… ona je samo zatvorenih očiju tiho zaječala. Unutrašnji mišići su joj se naglo opustili tako da sam prodirao u njenu dubinu lako i bez imalo otpora. Okrenuli smo se, ja sam legao na leđa a Ana se namestila iznad mene. Raskoračila me je i uhvatila me je za nabrekli kurac koji se presijavao od njenih sokova. Namestila ga je na svoju rupicu i spustila se dole…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt