SESTRA MOJE DEVOJKE ME ZAVELA! “Bio sam omamljen kada ga je dohvatila”! – Ispovesti
Ispovesti

SESTRA MOJE DEVOJKE ME ZAVELA! “Bio sam omamljen kada ga je dohvatila”!

Imam višegodišnju vezu sa predivnom devojkom Majom. Odlično se slažemo, i “nezvanično” smo se verili. Ja radim u jednoj privatnoj kompaniji, a Maja još studira. Upoznala je moje, a i ja njene roditelje, kao i njenu mlađu sestru Anu, o kojoj će biti više reči u tekstu koji sledi.

Maja i ja živimo zajedno u iznajmljenoj garsonjeri i to je naše ljubavno gnezdo. Svakodnevni seks se podrazumeva. Od kada delimo krevet, spavamo potpuno goli. Odličan je filing kada nam se ispod pokrivača dodirnu gola tela, a da ne spominjem moje snažne jutarnje erekcije koje Maja iskoristi za odličan zornjak. Ma super mi je! Konačno je stiglo toplo leto i moj godišnji odmor. Sa obzirom da za letovanje para nismo imali, moje slobodne dane odlučili smo provesti u Majinoj porodičnoj kući kod njenih roditelja, i naravno njene sestrice. Nismo se ustručavali od naših redovnih aktivnosti u njenoj devojačkoj sobi. Dakle, i dalje smo upražnjavali redovan seks kao i to da spavamo goli.

Već prvog jutra iznenadila nas je njena sestra Ana, tako što nam je uletela u sobu upravo nakon redovnog zornjaka i ljubakanja posle toga. Maja upravo ustala u nameri da ogrne mantil i ode u kupatilo, dok sam ja, još uvek opušteno i potpuno go leškario na krevetu. Ana je naglo zakoračila u sobu, stala pored kreveta i odmeravala me je. Primetio sam njen prodoran pogled na mom penisu.

– Šta ćeš ti ovde?! Marš napolje, glupačo! – viknula je Maja na svoju sestru, i izgurala je napolje.

– Jao, sejo, kako ti je dobar frajer. Baš mu je lep kurac. – čuo sam Anin glas iz hodnika.

Nakon tog našeg “susreta”, Ana je počela da mi se zavodnički osmehuje i da tajno flertuje sa mnom. Iskreno, prijalo mi je to, sa muške strane gledišta. Lepa je to devojka, prilično zgodna i mlađa od Maje nepune dve godine. Nisam mogao odoleti zavodničkom flertu jedne takve mlade lepotice, prihvato sam njenu igru.

Nekoliko dana nakon onog našeg “susreta” u sobi, Maja je sa roditeljima trebalo da ode na nekavu veliku vašarsku pijacu. Sa obzirom da se tamo kreće rano u jutro, nije bilo šanse da ja odem sa njima, a i imam odbojnost od takvih mesta. Odlučio sam ostati u krevetu, a Maja mi je rekla da se neće vratiti pre 11 sati. Kresnuo sam se sa Majom uveče i naravno, zaspali smo uobičajeno goli. U ranu zoru sam kroz san primetio da Maja ustaje, oblači se i odlazi. Ja sam ubrzo nakon toga ponovo zaspao. Kako se dan „budio”, tako je i postajalo sve toplije. Bilo mi je vrućina, svukao sam pokrivač sa sebe i tako potpuno go i otkriven nastavio da ležim. Nisam mogao više spavati, ali nije mi se ustajalo. Dremao sam. Iznenada, čuo sam da je neko otvorio vrata sobe, i da se spušta na krevet pored mene. Ležao sam na stomaku i bio svestan svoje golotinje. Ubeđen sam bio da se vratila Maja. Osetio sam ruke na mojim ramenima, leđima i zadnjici. Legla je uz mene, tako da su nam se tela spojila. Osetio sam njeno golo telo. Pretvarao sam se da spavam i kao u snu sam se okrenuo na leđa. Uhvatila me je za kurac koji se polako punio vrelom krvi i dizao mi se. Za nekoliko sekundi, u njenoj ruci, mi je dostigao maksimalnu erekciju. Čvrsto mi ga je uhvatila i prošla stegnutom šakom gore-dole nekoliko puta. Uživao sam zatvorenih očiju. Osetio sam njene usne na svom penisu. Čvrsto mi ga je uhvatila rukom i ugurala u svoja sočna usta. Jezikom je pravila kružne pokrete oko mog nabubrelog glavića. Bilo mi je izuzetno lepo, apsolutno neobično, jer mi ga Maja nikad tako nije dudlala. Otvorio sam oči i zaprepastio sam se. Ugledao sam golu Anu kako mi puši kurac!

– Ana! To si ti! Šta to radiš?! – bio sam iznenađen.

Skočio sam sa kreveta i pri tome mi se kurac, tvrd kao kamen, ljuljao levo-desno. Iznenađeno sam je pogledao kako sedi gola na krevetu, sa kojega sam ja upravo ustao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt