DUNJA (37)”USAMLJENA SAM POSLE DUGE VEZE ŽELIM NOVU ŠANSU JAVI MI SE” – Ispovesti
Lifestyle

DUNJA (37)”USAMLJENA SAM POSLE DUGE VEZE ŽELIM NOVU ŠANSU JAVI MI SE”

O MENI:

Ja sam zrela i samouvjerena žena. Znam točno što želim od života, jako dobro poznajem svoj karakter, svoje tijelo, sebe općenito. Jake sam osobnosti i uvijek postižem ciljeve koje sam sebi postavio. Imam priču, svoj životni put. Događale su mi se različite stvari. Dobra vremena, teška vremena. Cijenim ovo iskustvo, ali uvijek idem naprijed, i svake godine se osjećam sretnije, mudrije i sve više uživam u ovom životu.

INTERESI:

Fascinirana sam modnom industrijom. Volim čitati biografije poznatih modnih dizajnera, gledati revije, čitati članke o modi. U životu se radije odijevam prikladno, nekad udobno, nekad šik. Ali uživam u proučavanju mode kao umjetničkog oblika, čak i ako ne oživljavam lude ili popularne ideje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA:

Mene kao partnera zanima muškarac koji razumije žene. Tko zna da su to ista živa bića koja se ponekad umore, koja su neraspoložena. Koji imaju svoje želje i ciljeve. Ne mislim da su muškarac i žena dvije polovice. Muškarac i žena su dvije cjelovite i odvojene ličnosti, koje se moraju ujediniti u odnosu kao partneri. Skladan i komplementaran odnos je ono što tražim.

UKOLIKO ŽELITE MOJ KONTAKT PRIDRUŽITE SE FACEBOOK STRANICI CICE

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt