Konačno sam opalio pohotnu maćehu – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Konačno sam opalio pohotnu maćehu

– Dođi.. -vodila me prema mojoj sobi i kad smo ušli unutra gurnula me na krevet, pa rekla- Da te riješim muke drkanja na mene..

Povukla mi je kupaće na niže i moja kurčina je iskočila van klativši se lagano kako sam se tresao u nekoj groznici. Pohvalno je kimnula glavom na veličinu mog kurca i sagnula se i oblizala one kapljice koje su navrle na vrh glavića, dok su njene sise trljale moje butine. Zatim se usprevila i opkoračila me okrenuvši leđa mom licu, te se namjestila svojom sočnom i mesnatom pičkom na moje lice.

Prvi put sam osjetio zrelu pičku i njen miris, a do sada sam samo oblizao pičkice od tri kolegice sa faksa, a s obzirom na stanje u kakvom su bile, tj pomiješani mirisi mokrače i nekih krema baš i nisu nešto za pamćenje. Ova je tako poticajno mirisala, da sam ju počeo lizati kao lud.

Barbara mi se odužila vrhunskim pušenjem i natjerala me ubrzo da joj napunim usta svojom spermom. Nisam se baš ponosio tako brzim svršetkom, ali nije rekla niti riječ, već mi je nastavila drkati i pušiti kurac kako bi uskoro bio opet spreman. Za to vrijeme sam i ja nju natjerao na svršavanje, a ona je obilno zalila moje lice uz trzaje i grčenje.

Zatim se polako okrenula i nasjela na moj ponovo kruti kurac i odmah se nabila do kraja na njega zajecavši pritom. Malo je sjedila tako, a onda se oslonila rukama na moja prsa i počela se nabijati na mene, a ja sam se primio njenih sisa i mijesio sam ih kao da mjesim kruh usput trljajući njene bradavice. Stenjala je i prigušeno cvilila dok se nabijala, a mene su jaja već boljela kako se žestoko nasađivala na moj kurac.

Nakon desetak minuta smo promijenili pozu i sad sam joj ga zabijao tako da sam ležao na njoj između njenih raširenih nogu oslonjen na krevet i gurao ga u nju koliko sam dublje mogao. Ubrzo je ponovo svršavala, a ja sam ubrzao tempo i ubrzo sam ga u zadnji tren izvukao i pošpricao ju po trbuhu i pički sa spermom koje je bilo i više nego sam očekivao. Oboje smo bili znojni i zadihani, ali zadovoljnih osmjeha na licima.

Poslije smo malo razgovarali, pa mi je rekla da je znala da ju promatram, a jednom me je i gledala kako ga drkam, što me iznenadilo, ali nisam ništa rekao. Poslije smo se skupa otuširali, a pritom mi ga je opet drkala dok sam ja njoj trljao pičku, pa smo bacili još jedan na stoječki ispod tuša, a ovaj put sam joj svršavao po sisama dok je voda ispirala spermu sa nje. Poslije sam otišao van, a kad sam se kasno vratio i legao došla je u sobu i tiho rekla da će tata ostati još taj dan na putu, pa smo se jebali cijelu noć i zaspali tek pred jutro potpuno iscrpljeni i slijepljeni od naših pomiješanih sokova.

Ostatak ljeta je prošao bez seksa, barem sa Barbarom, dok sam ja naguzio neku slovenku i jebao ju nekih tjedan dana dok nije otišla kući.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt