Konačno sam opalio pohotnu maćehu – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Konačno sam opalio pohotnu maćehu

I tako smo mi stigli, a Barbara nas dočekala sva preplanula i širokog osmijeha u laganoj prozirnoj haljini kroz koju se vidio njen badić. Bila je sva nekako poletna i prpošna, ali nisam ništa slutio tada. Tijekom podneva nazvali su starog iz firme i morao je sutra ujutro natrag za Zagreb, te za Beč, jer su došli neki poslovni partneri, te bi se trebao naći sa njima. Meni je bilo svejedno, ali sam vidio da je Barbara malo ljuta zbog toga. Nisam pitao ništa, već sam se pokupio na spavanje.

Ujutro me probudio miris kave, a na faksu sam postao ovisnik o kavi, pa me i samo otvaranje vrećice moglo probuditi. Dobauljao sam do kuhinje u kojoj je Barbara već napravila doručak i čekala me u onoj istoj haljini, ali ispod koje sada nije bilo gornjeg dijela badića, pa sam lijepo mogao vidjeti one njene bujne sise i tamne bradavice. Osjetio sam trenutnu reakciju u svojim bermudama, pa sam brzo sjeo za stol, dok mi je Barbara poslužila doručak.

– Kaj je tata prošao? -upitao sam iako sam znao odgovor.
– A je, još jutros rano.. -rekla je uzdahnuvši, a ja sam jednostavno morao pitati.
– Kaj ne valja?
– Ma sve je OK.. -rekla je ne okrečući se, te odmahnula rukom- Pojedi da ti se jaja ne ohlade.

Pojeo sam u tišini, te sam se polako spremio za odlazak na plažu. Imao sam neku ekipu ovdje, pa sam sa njima otišao na plažu i poslije u kafić na plaži. Bilo je negdje oko 14 sati kad sam dobio poruku od Barbare na mob da će uskoro ručak. Nisam ni skužio koliko je sati, a ni da sam već stvarno gladan, te sam otišao do kuće.

Odmah sam osjetio miris punjenih paprika i u želucu mi je zakruljilo. Dobro je znala šta obožavam, pa sam požurio unutra. Nigdje nikoga, a onda sam pogledao kroz prozor i u vrtu, djelomično zaklonjena smokvom, je ležala Barbara na ležaljci, potpuno gola, a sad sam vidio da nema nikakvih bijelih tragova sunčanja na njenoj koži, te sam zaključio da se stalno sunča gola. Naravno da mi se kurac digao i brzo sam ga malo protrljao, ali je postao još tvrđi, te sam otišao pojesti da se smirim. Iz kuhinje se lijepo vidjelo van i uto se Barbara okrenula na trbuh raširivši noge, pa sam ugledao njenu sočnu pičku i guzu.

Mislio sam da ću trenutno svršiti i skoro sam se zadavio sa komadom paprike u ustima. Došavši k sebi popio sam malo vode i pogledao ponovo van, ali Barbare nije bilo vani, da bi se uto pojavila na vratima potpuno gola i gledala je u moju izbočinu na kupaćim gaćama. Nasmiješila se mojem pokušaju da sakrijem nešto što je još divljalo potaknuto njenom bujnom pojavom na vratima, a onda mi je prišla i uzela me za ruku:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt