Konačno sam opalio pohotnu maćehu – Ispovesti
Ispovesti

Konačno sam opalio pohotnu maćehu

Moji starci su se rastali kad sam imao 15, tj moja mama nas je napustila i otišla sa svojim novim ljubavnikom.

Koliko sam ja shvaćao, jedino što u tom braku nije štimalo je bio seks, jer je stari fenomenalno zarađivao i omogućio nam je kućerinu na dva kata, mami i sebi auto, te po tri tjedna na moru i po dva tjedna na skijanju svake godine. I uz obilan džeparac na računu ona je tražila nešto sa strane.

I naravno, prigovarala svom mužu, tj mom tati. Iako sam imao 15 dobro sam kužio šta se dešava, pa sam na kraju i u parnici izjavio da želim kod oca, a ne kod majke. Uostalom tip sa kojim je bila mi je bio odvratan i ljigav. Dokaz tome je i njen razlaz s njim nakon dvije godine.

Ja sam sad već bio na faksu, a moj tata je napokon pronašao novu ljubav. Vidjelo se da se vole na kilometar. Nije bilo nekog interesa, jedino ljubav kod Barbare prema mom starom. A Barbara se i meni sviđala. Imala je 39 godina, bujne sise i lijepu veliku stražnjicu, te mali trbuščić.

Prava zrela žena koja ima sve i zna pružiti sve. Njena bujna smeđa kosa je naglašavala ovalno lice i zelene oči. U ovih nekoliko godina sam se i ja promjenio, što bi rekli proljepšao, te mi se i kurac lijepo istegao na solidna 22 centimetra i dobru širinu.

Kako sam bio stariji sve sam češće znao uhvatiti sebe kako drkam na Barbaru, zamišljajući svoj kurac između njenih bujnih sisa i guzova, a jednom prilikom kad smo bili svi zajedno na moru, vidio sam joj i obrijanu pičku. Taj dan sam drkao kao lud i svršio par puta. Ali, nikad nisam pokušao ništa. Jednostavno, tu je bila ta mentalna kočnica, jer ona je žena od mog tate i čemu da se miješam. Možda bi tako i ostalo na tome da nije bilo tog ljeta.

Završio sam drugu godinu na faksu, uspješno kao i do sada u svakoj školi, te me stari pokupio u Zagrebu i odvezli smo se na more. Barbara je već bila dolje u kući, koju je stari kupio prije dvije godine, jer im se svidjela na prvi pogled. Doduše, svidjela se i meni, pogotovo što sam dobio svoju sobu koju sam mogao urediti kako sam htio.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt