Danas ćeš puniti samo mene,a moju mamu ćeš drugi put – Ispovesti
Ispovesti

Danas ćeš puniti samo mene,a moju mamu ćeš drugi put

Kao što sam i obećao Adrijani ovog ljeta dok sam jebao nju i njenu mamu zajedno, da ću joj se obavezno javiti kad budem u Zagrebu. Poslao sam joj poruku da sam došao u Zagreb, a ona je meni odgovorila da je još na predavanju, pa da dođem pred njen faks oko 14 sati kad završava.

Jedva sam ju prepoznao, zbog frizure, ali bi njeno poprsje bilo gdje prepoznao, baš kao i od njene mame. Imala je kosu spletenu u nekoliko pletenica koje su joj bile uz glavu, pa je veselo uskočila u auto i odmah me izljubila.

– Ohhh kako si mi nedostajao.. već se mjesec dana nisam pojebala! ! -prije toliko se vratila u Zagreb, ali sam nekako sumnjao u to.

– Stvarno? Hoćeš reči da se nakupila paučina dolje? -upitao sam ju šeretski.

– Još kakva? ! ? ! – veselo je viknula i primila me za kurac, te ga mazila cijelim putem do njenog stana, tako da sam kad smo izašli ipak uzeo jaknu sa sobom iako je bilo još toplo.

Čim smo ušli u njen stan zagrlila me i rekla da se raskomotim, a ona je odjurila u kupaonicu. Znao sam šta njoj znači da se raskomotim, pa sam uskoro gol sjedio zavaljen u kutnu garnituru. Ubrzo se pojavila i ona potpuno gola, te se oblizala vidjevši moj uzdignuti kurac. Sjela se kraj mene i poljubila me, dok se moj kurac klatio između njenih ogromnih sisa. Kao da mi je čitala misli primila ga je između svojih sisa i počela ga drkati njima. Bilo je to super osjećaj, a ja sam joj za to vrijeme prstima milovao guzu i trljao joj picu i šupčić. Nije imala namjeru da joj svršim po sisama već je pustila moj kurac i opkoračila me, pa mi šapnula:

– Želim da mi danas napuniš obje rupice sa spermom..

– Ali.. -prekinula me odmah.

– Ne brini nisam u plodnim danima.. slobodno me napuni..

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt