Mislila sam da ćemo polupati pločice u kupatilu od siline kojom smo se razvaljivali... – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Mislila sam da ćemo polupati pločice u kupatilu od siline kojom smo se razvaljivali…

Vrištala sam i govorila da to ne rade, ali oni su još više uživali. Muž bi povremeno podigao glas, ali samo bi dobio ćušku i izazvao smeh kod svih prisutnih.
Ugurao je nekako pola kurca u moje dupe, a ja sam cijukala od bola.Tada ona žena izvadi nekakvo ulje, prosu ga po mom dupetu i razmaza po njegovom kurcu. – Ovo bi trebalo da pomogne – reče smijući se.

On izvuče kurac i onda ga snažno zabi celog. Ja sam vrisnula, a on tada poče da mi ga zabija cijelog u dupe. Nakon nekog vremena bol poče da prolazi a ja, iako protiv svoje volje, počeh da uživam u ovom divljanju u mojim rupama.

Prvi put u životu imala sam dva kurca u sebi, u obje rupe. Moram priznati da je nevjerovatan osjećaj. Jebali su me dugo, a ja sam snažno svršavala i oni su to primetili.
– Rekao sam ti da će tvoja kurva biti zadovoljna poslije ovog tretmana. Vidiš da ti ženica uživa. Moraćeš posle redovno da je dovodiš. Cerekali su se, a muž je bio nijem i samo gledao kako mu ovi majmuni rasturaju ženu kao zadnju kurvu. Gorila na meni poče da stenje i brzo svrši u moje dupe. Izvadi kurac i diže me sa gazde. Ovaj me posadi na koljena i naredi mi da pušim.

Uvlačila sam mu kurac, a on me uhvati za kosu, nabi mi kurac do kraja i svrši mi u grlo. Pokušala sam da izmaknem glavu, ali me je čvrsto držao i morala sam da progutam njegovu spermu da se ne ugušim.
– Sad ga lijepo obliži, kujo – reče.
Priđe i ona njegova gorila i poče da me udara onom svojom kurčinom po glavi i obrisa ga mojom kosom. Kada završiše, gazda se okrenu ka mom mužu i reče mu da me vodi kući.
– Sad si miran dugo vremena. Kad je se poželimo, moraćeš je dovesti na tretman, inače ovi njeni snimci idu na internet sa sve adresom, imenom i prezimenom.

Izbaciše nas oboje iz restorana. Seli smo u auto i bez riječi se odvezli kući. Otišla sam da se istuširam, a ubrzo je u kupatilo došao i muž. Ušao je u tuš kabinu i samo me gledao jedan minut, dok se slivala voda niz nas. Tada me je strasno zagrlio i poljubio. Šta će dalje biti bog zna …

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt