Mislila sam da ćemo polupati pločice u kupatilu od siline kojom smo se razvaljivali... – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Mislila sam da ćemo polupati pločice u kupatilu od siline kojom smo se razvaljivali…

Ušla sam u kancelariju koja je više ličila na neki kabinet, jer je pored radnog stola i stola za sastanke imala i kožnu garnituru koja je bila smeštena u jednom kraju kancelarije. – Uđite, gospođo, i raskomotite se – rekao je gazda i pokazao advokatu da izađe. On je izašao, ali na druga vrata a ne na ona na koja sam ja ušla. Ostali smo sami, a gazda ponovi da sednem i pokaza na onaj trosed. Sela sam, mada mi je bilo čudno zašto baš na trosed. Seo je preko puta mene, nasmejao se i rekao:

– Ovako ćemo… Potpisaću ugovor, ali pod jednim uslovom. Moraš odmah da odgovoriš. Ako odgovor bude potvrdan, nema problema. Ako ne pristaneš, ništa od posla i vi ste propali… Da, da, znam da ste u problemima i ovo vam je jedini izlaz. Izgovorio je to, a ja sam ga bledo gledala još ne sluteći šta me čeka.

Ako nećeš, možeš odmah da izađeš – rekao je to drsko i ozbiljno. Umalo nisam pala u nesvest. – Jesi li ti normalan?! Muž mi je ispred vrata. Kakva je to ucena?! Bila sam zaprepašćena. – Onda ništa – reče. Ustade i pokaza mi prstom prema vratima. Misli su mi prolazile kroz glavu kao munja. – Marš napolje! – reče grubo.

– Nemojte, molim vas… Eto, uradiću to – rekoh kroz suze.

Mislila sam samo da se riješimo duga, neće mi kruna sa glave pasti. Nasmejao se i prišao mi. Glava mi je bila ispred njegovog šlica na pantolonama. Izvadio je kurac koji je bio ogroman i debeo, već poludignut. Izgleda da ga je već uzbudila ova situacija. Nikada nisam videla drugi kurac osim muževog.

Povukao je moju glavu ka kurcu. Malo sam se otimala ali nije bilo kud. Otvorila sam usta i snažno ga je gurnuo do kraja. Grcala sam, suze su mi tekle, ali nije se obazirao nego ga je nabijao do kraja. – Aghhagghh… – to je sve što se moglo čuti od mene.

Bila sam sva crvena i umazana suzama i njegovim sokovima. Izvadio je kurac, podigao me i rekao mi da se skinem. Počela sam polako da se skidam, a on poče da cepa odeću sa mene. Povukao mi je helanke dole i svukao ih. Gaćice je bukvalno strgnuo i bacio na svoj radni sto.

– Ovo je suvenir – cerekao se. Onda me je povukao i naguzio preko naslonjača troseda, tako da sam se sada mogla vidjeti u ogledalu koje je bilo preko puta, na zidu pored vrata kroz koja je izašao onaj advokat.

Joooj, što volim ove obrijane pice mladih mama – kreveljio se dok me je krvnički nabijao na svoju kurčinu.

Gledala sam se u ogledalu kao na porniću.Bila sam sva crvena i razmazana od suza. Jaukala sam kao da me kolje ali on se nije obazirao, izgleda da ga je to još više palilo. – Ulazi, da razvalimo ovu kujicu.

Tada uđe onaj advokat i cerekajući se priđe mi. Izvadi kurac, uhvati me za kosu i poče da me šamara sa njim.

– Jeste li normalni, pustite me. Nećuuu… Aagrhmm… Gurnu mi kurac u usta, iako sam se otimala. Onaj manijak me je pritisnuo sa leđa da nisam mogla da se pomerim.
– Ćuti, kurvo, i puši! – reče advokat. Onda poče snažno i grubo da mi gura svoj kurac u usta. Grcala sam, ali on se nije obazirao.

Najgore od svega je što sam se napalila, jer me niko nikad u životu nije ovako tucao. Punili su me i sprijeda i od pozadi. Bila sam u transu. Advokat mi je stiskao sise iz kojih je kapalo mleko. Radio je to grubo i bolno. Osjetih kako gazda izvadi svoju kurčinu i poče da cilja i dodiruje moje dupe.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt