Mislila sam da ćemo polupati pločice u kupatilu od siline kojom smo se razvaljivali... – Ispovesti
Ispovesti

Mislila sam da ćemo polupati pločice u kupatilu od siline kojom smo se razvaljivali…

Devojka sam iz fine porodice, viša srednja srpska klasa, to znači da sam dobila kola kad sam napunila 18 godina. Nije mi padalo na pamet da se smucam sa dripcima kakvih je Beograd pun, uvek sam htela i mogla da nađem normalne i pristojne momke. Seks posle prvog sastanka nije dolazio u obzir. Ipak, znate već, život nema pravila, to jest, svako pravilo ima izuzetak.

Jedan pijani izlazak od mene je napravio laku ribu, iako sam bila čuvena po svojoj probirljivosti. Te večeri su mi drugarice u jednom klubu na Savi dale da pijem tekilu, i odmah sam primetila da ima vrlo pozitivan efekat na mene. Raskomotila sam se, skinula džemper i počela da se uvijam pored šanka, dok je muzika treštala.

Nije mnogo prošlo, kada mi je prišao solidan frajer i šapnuo mi na uvo: “Gde si bila celog mog života?” Dakle, u bilo kojoj drugoj situaciji bih ga oterala u materinu zbog ovog glupavog starta, ali, kao što rekoh, tekila…

Nisam ni trepnula, a već smo se žestoko ljubili i vatali. Nije gubio vreme, nego je spustio šaku dole i zgrabio me za moju obrijanu “mačkicu” (nosila sam minić). Osetila sam da sa vlažna, a i on. Uhvatio me je za ruku i poveo u toalet.

Iskreno, više sam očekivala od tako ekskluzivnog mesta. Wc je smrdeo, ali ja to u trenutku požude nisam mnogo osećala. Upali smo u jednu kabinu ženskog toaleta, on me je pribio uza zid i svukao mi gaćice, da bi zatim prodro u mene. Onako nagnuta iznad wc šolje, samo sam se prepustila njegovom solidnom, tvrdom penisu.

Kada smo izašli napolje, osećala sam se prljavo, ali i nekako oslobođeno. Valjda sam sama sebi dosadila u ulozi “ledene kraljice”. Nisam se čula s njim posle te večeri. A često mi dođe da povedem nekog mišićavog tipa u toalet na javnom mestu, pa da polupamo pločice od seksa.

BONUS PRIČA:

Ne sećam se kada sam dva puta za redom doživela vrhunac…

Kada sam se udala za muža svi su mi zavideli. Bogata porodica, veliko imanje, poslovni prostori i tako redom. Bilo je kao u bajci. Muž je pet godina stariji, pristojno izgleda i super smo se slagali. Brzo su došla deca i sve je bilo okej prvih pet godina, ali onda su nastali problemi. Došla je kriza, posao je išao loše i počeli smo da dižemo kredit za kreditom, dok nam sva imovina zajedno sa porodičnom kućom nije bila pod hipotekom. Kasnili smo sa otplatom kredita i banka je sve više prijetila da će nam sve oduzeti.

Jednog dana je došao muž i rekao da mu se javio jedan čovek i rekao da hoće da kupi dio imanja i to za novac sa kojim bi sigurno otplatili kredite, a još bi ostalo i da nastavimo sa poslom. Bili smo srećni jer to je bila izvanredna vest. Nakon dugo vremena, strasno smo vodili ljubav te noći.

U narednim danima muž se sastao sa tim čovekom i uglavnom su utanačili sve pojedinosti. Nakon par dana muž je došao sa njim kod nas i sjeli su u kancelariju. Muž me je pozvao da donesem dve kafe i piće. Kada sam ušla u kancelariju, prepoznala sam lokalnog klipana koji me je jurio još dok sam bila djevojka i bila u vezi sa sadašnjim mužem. Znam da se i tada bavio mutnim poslovima, ali je sada postao tajkun i poslovan čovjek. Bio je strašno navalentan i odvratan u to vrijeme, jedva sam ga se otresla. „Jebem te, državo, kad ovakvi imaju pare!“ pomislih u sebi. On bi odavno trebao da je u zatvoru.

On samo prokomentarisa kako moj muž ima divnu ženu koja super izgleda iako je rodila troje djece. Nije mi baš bilo prijatno njegovo odmjeravanje (na sebi sam imala helanke i majicu na bretele, a moje sise su kipile jer sam još dojila najmlađu kćer), ali morala sam da istrpim jer nam novac ovog klipana daje izlaz iz situacije koja nimalo nije prijatna. U suprotnom bismo mogli da ostanemo bez svega što imamo. Muž je primijetio da me odmjerava i očima mi pokazao da izađem. Izašla sam, a uskoro je i on otišao. Muž mi je rekao da su se dogovorili i da će nas pozvati da potpišemo ugovor. Nakon nekoliko dana muž mi je rekao da se spremim pošto idemo na potpisivanje ugovora. Moram i ja da potpišem jer je imovina bila i na moje ime. Morala sam da povedem i ćerkicu jer joj je bilo tek osam mjeseci.

Došli smo u njegovu firmu. Primila nas je sekretarica. – A to je ta lepa mama… – čudno je prokomentarisala, kao da je već s nekim razgovarala o meni. Ubrzo je izašao advokat i rekao mužu da prvo on uđe sam, a posle ja. Malo mi je to bilo čudno ali nismo se protivili, samo da ovo završimo. Muž je izašao za desetak minuta, uzeo je našu ćerkicu i rekao da ja uđem da to završimo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt