Bombastičnoj turbofolk Zadranki oblina ne manjka, ali ni novca: Otkrila je koliko zaradi u jednoj noći – Ispovesti
Lifestyle

Bombastičnoj turbofolk Zadranki oblina ne manjka, ali ni novca: Otkrila je koliko zaradi u jednoj noći

Olivera Matijević ima više od 100 tisuća Instagram pratitelja koje svakodnevno šokira atraktivnim objavama, a u nastavku pogledajte o čemu je točno riječ…

Turbofolk pjevačica iz Zadra, Olivera Matijević (32), ne prestaje osvajati Instagram pratitelje zanosnim oblinama u uskim i kratkim opravicama. Naime, osim što je pjevačica, Olivera je i influencerica koja najviše voli pozirati u razgolićenim ili provokativnim izdanjima.

Olivera je svoju glazbenu karijeru počela 2018. godine nastupom u “Zvezdama Granda”, no ispala je već u prvom krugu. Uporna i ambiciozna Zadranka nakon toga je počela nastupati po klubovima, a pozornost tabloida privukla je dok je bila u kratkoj vezi s pjevačem Darkom Lazićem.

Zanosna Olivera za Slobodnu Dalmaciju se pohvalila da je nogometaši obožavaju slušati u klubovima gdje nastupa, a otkrila je i to da je njezina najveća napojnica iznosila 5000 eura: “Bilo je to u jednoj diskoteci u Austriji od veselog društva koje se malo opustilo.

Korona je sad sve zaustavila, ali ne želim se žaliti. Živim isključivo od glazbe i može se zaraditi”, rekla je Olivera čije zanosne fotografije pogledajte u galeriji…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt