Tridesetogodišnja majka na meti kritika: "Ne bi trebalo tako da se oblačiš" – Ispovesti
Zanimljivosti

Tridesetogodišnja majka na meti kritika: “Ne bi trebalo tako da se oblačiš”

Tridesetogodišnja majka Džen Ferguson našla se na meti kritika javnosti zbog svog provokativnog oblačenja.

View this post on Instagram

A post shared by Jen Ferguson (@jenjferguson00)

Korisnici društvene mreže TikTok su je oštro osudili zbog načina oblačenja za svoje godine, a ona im je samo jedno poručila:

Džen je, kaže, imala par estetskih korekcija – uradila je povećanje usana i grudi kako bi poboljšala svoj izgled.

“Ja sam prelepa mama i optužena sam da se neprikladno oblačim i pokazujem previše dekoltea za svoje godine. Ali znate šta – nije me briga”, rekla je Džen.

Ona je svoje mišljenje povodom navedenih kritika jasno izrazila u jednom videu, te je dodala da bi ljudi trebalo da prihvate različite načine odevanja.

Kako bi osnažila druge majke da se oblače kako one žele, bez obzira na svoje godine, Džen je rekla: “Hajde da prihvatimo majke koje se izazovno oblače”.

@jenjferguson Things *wrong* ppl say on tiktok #fyp #truth #PradaBucketChallenge #forthegirls #momsoftiktok #hotmomchallenge ♬ original sound – Alien

I dok su je neki kritikovali rečima: “Pokazuješ previše dekoltea da bih imao poštovanje prema tebi”, “Ne bi trebalo da se tako oblačiš, niti da koristiš TikTok”, drugi su joj, pak, zavideli na njenom odvažnom stavu.

“Bravo, devojko, ostani jaka”, “Budi hrabra”…

A Džen Ferguson je za sve svoje “obožavaoce” imala samo jedan komentar: “Radi šta god želiš, ko su ti klovnovi da ti govore drugačije”.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt