Imam 46 godina’ Redovno me Cepa klinac od komšije. Svekrva je to vidjela i odlučila da… – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Imam 46 godina’ Redovno me Cepa klinac od komšije. Svekrva je to vidjela i odlučila da…

U trenutku je zastao, povukao je za kosu, ispravio moje telo: “Jaši ga!”. Odmah sam ga poslušala, samo sam krenula da jašem po njegovom kurcu. Spustila sam ruku, i nežno, sa vrhovima noktiju dirala njegova muda. “Okreni se ka meni i jaši ga!”. Uvek volim da poslušam muškarca, jer ako sam već krenula u jebanje, čemu foliranje? Okrenula sam se ka njemu, i vratila ga u moju napaljenu, vrelu, vlažnu ribicu. Krenula sam nežno da ga jašem, gledala sam ga u oči? “Zašto si stavio kondom?”. Malo sam ubrzala ritam, jahala sam ga samo. “Zbog tebe, mislio sam da nećeš bez njega”. Krenula sam još nežnije da se nabijam, gledala sam ga. “A kada je bio poslednji nezaštićeni odnos?”. Nasmejala sam se, i samo ga nežno jahala. Miloš je počeo da se smeje glasno: “Pre šest godina”.

Samo sam ustala sa njega, polako mu skinula kondom. Držala sam ga u rukama, krenula sam njegovim glavićem da mazim moj klitoris, stenjala sam, trljala se. Uživao je, pogled mu se gubio. “Hoću da je jebem od pozadi!”

Sviđalo mi se što konkretno u momentu priča šta želi, a njegov glas je tako lep i tako deluje napaljeno. Podigla sam svoje telo, okrenula se na krevetu. Bila sam na kolenima, rukama sam se oslonila na ivicu kreveta. Raširila sam noge, izdigla guzu jako. Prišao je iza mene, udario me je nekoliko puta po guzi. A onda je glavićem krenuo da trlja moju rupicu na guzi, osećala sam da ga to jako pali, samo sam blago ljuljala svoje kukove. Bezobrazno i jako je uleteo u moju ribicu, i krenuo jako da me tuca. Njegovo telo udaralo je u moje. Opet sam stenjala. Uhvatio me je za kosu, držao za nju, vukao mi je glavu ka njemu, i samo jako tucao, jako udarao u mene. Namestila sam kičmu da ga lepo osetim, i samo ga primala.

Ogromno jaka hemija je vladala sa našim telima, razumom, mnogo sam bila napaljena. Naglo sam krenula da svršavam, orgazam je bio prelep. Vrištala sam, moja vagina se stezala ritmično. Moje telo je drhtalo, obuzeo me je hladan znoj. Jedva sam dolazila do daha, a Miloš se smirio i samo nežno mešao u mojoj vagini. Tada je prvi i poslednji put iz moje vagine izašla nekakva tečnost. Nikada mi nije bila 100% jasna ta situacija. Kao neka ogromna količina nekakve vode.

Butine su mi bile mokre. Nikada nisam prskala prilikom svršavanja, ni sada nije bilo prskanje. Prosto je to nešto procurelo. Pogledala sam čaršaf ispod sebe, bio je solidno i vidljivo mokar. Miloš je izvadio svoj kurac iz nje. Ja nisam imala snage, samo sam pala na krevet. Borila sam se da povratim ritam disanja. Srce mi je lupalo jako, noge su bile oduzete. Kao da nisu deo mene.

Prišao je bliže meni, bio je na kolenima, usmerio je glavić na moje sise i krenuo je da ga drka jako. Ubrzo je velika količina sperme letela po mojim grudima. Jedan deo je preleteo na moj vrat, a nešto je završilo i po stomaku. Miloš je stenjao svojim prelepim muževnim glasom, njegovo telo se cimalo. I on je izgubio dah. Smirio je svoj kurac, okrenuo se i legao pored mene. Dolazila sam sebi, Miloš je dolazio sebi. Bilo nam je prelepo.

Otišli smo pod tuš zajedno. Ljubili se, mazili. Desila se jedna lepa i nama smešna situacija: ja sam njemu oprala penis, a on meni vaginu. Nije imao pojma kako se vagina pere pravilno. Ali sada zna, naučila sam ga za celi život. Miloš se zaljubio u mene, a i ja u njega. Imali smo kraću letnju vezu. Uživali smo u njoj.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt