IMAM 44 GODINE I SVI MISLE DA SAM PRESTARA ZA SVOG DEČKA (28): Na pitanje što bira mlađe muškarce uvek ima spreman odgovor! (VIDEO) – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

IMAM 44 GODINE I SVI MISLE DA SAM PRESTARA ZA SVOG DEČKA (28): Na pitanje što bira mlađe muškarce uvek ima spreman odgovor! (VIDEO)

– Zapravo sam te htjela pitati…, nastavila je, praveći se da ništa ne primjećuje, ako uskoro završiš s poslom, jesi li možda za to da odemo negdje na kavu?

– Kava? – Naravno da nisam, odgovorio sam kao iz topa. Poprilično nepoznata cura koja me želi odvesti na kavu i ne tako loše završiti tako glup dan mislio sam, čak mi je prestalo biti važno poznajemo li se uopće ili ne. Moje radno vrijeme se ionako bližilo kraju.

– Samo da se presvučemo i možemo ići ako hoćeš, upitao sam je, a ona je ozbiljnim glasom odgovorila:

“Znaš što, mislim da sam ipak zbunjena, nemoj se ljutiti što sam te uznemiravala bez razloga.” Polako je ustala i krenula prema vratima.

Ostao sam kao da sam udaren mokrom krpom, naravno moja glupa sreća… Poslije ću lupiti glavom o zid, samo da se sjetim čime sam je otjerao. Krenuo sam za njom da je ispratim, na licu mi je vjerojatno bilo iznenađenje i razočaranje, pogledao sam je i nije promijenila izraz lica. Došli smo do vrata… – Ne znam ni kako se zove, pomislio sam, a baš kad sam je htio pitati učinila je nešto neobično. Umjesto da otvori vrata, zaključala ih je i stavila ključ u džep, naglo se okrenula prema meni i rekla:

“Tako ste slatki kad ste tako zbunjeni, doktore”, ponovno se tako provokativno nasmiješila.

Dok sam bio odmah iza nje, njezine su grudi, u koje sam zurio neko vrijeme, dodirnule moje tijelo. Krv mi je navirala u glavu, zapravo obojici.

“Možda bismo kavu trebali ostaviti za kasnije”, šapnula sam.

“Možda”, odgovorila je gledajući me u oči i lagano grickajući donju usnu.

Laganim pokretom mi je počela otkopčavati hlače koje su mi odavno postale preuske, uzela ga u ruku i samo stisnula, ja sam stenjala, lupalo mi je u glavi! Htio sam je zgrabiti i životinja je pojebati na vratima, ali ona je imala drugačije namjere sa mnom.

“Slijedite me, doktore”, šapnula je.

Polako se vratila do stola držeći moj kurac. “Nadam se da ne sanjam ovo” – pomislio sam

Stigli smo do stola, ona je razdvojila stvari koje su bile na njemu i sjela u sredinu. Privukla me k sebi i počela mi otkopčavati kut, vidio sam zadovoljan osmijeh na njenom licu… ponovo ga je uzela u ruke i počela masirati, primaknula se i počela prelaziti jezikom oko moje bradavice sam opet zastenjala, njena kosa mirisala tako divno… bila sam u transu. Ugrizla me za bradavicu, htio sam je opet poševiti kao životinju ali je bila neumoljiva.

Kurac u njezinoj ruci divlje je pulsirao i mislio sam da ću svršiti. Naglo ga je pustila, naslonila ruke na stol, pogledala me u oči i nasmiješila se.

“Mmmm, vrlo ste nestrpljivi, doktore”, rekla je tiho.

Izula je cipelu s jedne noge i počela je milovati prstima, nastavila se penjati nogom po tijelu, dodirnula mi bradavicu od čega sam zadrhtala… Prišla mi je nogom do brade i lagano mi dotaknula usnicu. njezin palac.

Polako sam ga prešla jezikom… sada je stenjala. Nježno sam joj počeo masirati stopalo ali sam nastavio ljubiti nožne prste, zadrhtala je… mmmmm. Izula je drugu cipelu, podigla haljinu i legla na stol. Prišao sam joj i lagano raširio noge… nije imala ništa ispod! Imala je prekrasnu obrijanu macu. Nisam više mogao izdržati, počeo sam je nježno ljubiti i lizati, već je bila prilično mokra. Ušao sam jezikom duboko u nju i poljubio joj natečeni klitoris, ona je stenjala i pokušavala gurnuti moj jezik što dublje.

Rukama me primila za glavu i protrljala moju vruću mokru macu po licu.

“Dosta, želim to u ustima”, vikala je, ne mareći više je li nas netko čuo ili ne. Došao sam s druge strane stola gdje joj je bila glava, jednom rukom je mazila macu, a drugom ju je požudno gurala u usta, bilo je prekrasno! Sisala ga je i poljubila i opet ga tako duboko ubola da sam mislio da ću eksplodirati !! Nisam više mogla izdržati, odmaknula sam se i sjela u fotelju.

– “Hajde sjedni na njega” – rekao sam promuklim glasom… Ustala je i prišla mi, prišla mi i rekla:

– Mislim da je sada spreman za nagradu.

Lako se smjestila i sjela, on je odmah doletio! Bila je jako mokra i vruća iznutra, lagano je promeškoljila guzicu jer je znala da sam na rubu. Uhvatio sam je za te velike prekrasne grudi i počeo ih ljubiti.

Punila je sve brže i brže. Primio sam je za stražnjicu i jače nabijao na sebe. Napravila je još nekoliko kružnih pokreta stražnjicom i počela svršavati… nakon nekoliko trenutaka ustala je i ponovno legla na stol.

“Svršit ćeš na mene”, rekla je tiho.

Opet sam ga stavio. Uhvatio sam je za noge i počeo ga zabijati duboko u sebe. “Tooo” – zastenjala je, nisam više izdržala, izvadila sam ga i počela joj špricati po trbuhu.

Sjeo sam natrag u fotelju, a ona je uzela moj kut, obrisala se, spustila haljinu, obula cipele, nasmiješila se i rekla:

– A možda sam ipak pogriješio. Ne vjerujem da se poznajemo.

Pokupila je svoje stvari i krenula prema vratima.

“A kava”, upitao sam?

“Možda drugi put”, odgovorila je sa smiješkom, otključala vrata i nestala.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt