IMAM 44 GODINE I SVI MISLE DA SAM PRESTARA ZA SVOG DEČKA (28): Na pitanje što bira mlađe muškarce uvek ima spreman odgovor! (VIDEO) – Ispovesti
Ispovesti

IMAM 44 GODINE I SVI MISLE DA SAM PRESTARA ZA SVOG DEČKA (28): Na pitanje što bira mlađe muškarce uvek ima spreman odgovor! (VIDEO)

Džuli (44) je postala zvezda Tik Toka nakon što je pokazala svog, kako ga naziva u svojim snimcima, “pastuva” koji ima 28 godina. Naime, ona se ponosi i neretko deli sa pratiocima razloge zbog čega se treba zabavljati sa kuguarkom.

@juliewiththeb00ty It’s pretty great ☺️ #cougar #cougartok #cougarsoftiktok #datingadvice #datingapps #AsSceneOnTubi #PrimeDayDealsDance #TubiTaughtMe ♬ Ha Ha Ha – 𝑷𝒐𝒑𝒑𝒆♡

– Svi mi govore da je premlad za mene i da može da mi bude sin. Zameraju mi da sam prestara za njega. Međutim, ja znam da odgovara i on meni i ja njemu. Evo, prednosti zabavljanja sa starijom ženom su sledeće: nema drame, samo putovanja, izvrsna domaća jela i mnogo smeha – kaže Džuli.

Ona kaže i da na pitanje zašto ne nađe muškarca svojih godina ima uvek spreman odgovor – zato što muškarci njenih godina žele da se zabavljaju isključivo sa devojkama duplo mlađim od njih.

BONUS ISPOVEST:

Sisala ga je i ljubila i ponovo ga ubola tako duboko da sam mislio da ću eksplodirati…

Pogledala sam kroz prozor, vani je padala slaba kiša… prokleto sivi grad, da sam barem negdje gdje ima sunca, boja i barem mrvice zraka. Bacim pogled na sat, podmuklo vrijeme, jesu li se kazaljke počele vraćati unatrag?

– Hvala Bogu još pola sata i idem kući… Ne mogu više slušati ljude, umaraju me! U razmišljanju me prekida nečije nervozno kucanje na vrata – ništa super od mog ranijeg odlaska, ali jednostavno ću reći da tko god da je, doći će sutra… Slobodno! – Pjevam preko volje i pravim grimasu.

Vrata su se polako otvorila i u sobu je ušla mlada zgodna djevojka duge tamne kose. – Konačno danas nešto lijepo, pomislio sam, barem je došla ranije.

Dobar dan! Tiho je rekla, dobar dan. – odgovorio sam i odmjerio je dok je prilazila stolu, miris njenog parfema ispunio je sobu…

– Sjedni.

– Samo sam te htio…počeli smo razgovarati u isto vrijeme, oboje smo se smijali i pogledi su nam se na trenutak sreli, ona se i dalje smiješila ali je spustila pogled kao da joj je neugodno… Pogledala me opet i nježno zabacila kosu sa njezina ruka.

“Samo sam te htjela nešto pitati”, nastavila je, ali ipak s onim vragolastim osmijehom.

– Reci mi kako ti mogu pomoći? – upitala sam je veselo, zadovoljna što nije samo još jedna dosadna pacijentica.

– Zapravo moja kolegica radi ovdje, nastavila je – i dok sam razgovarala s njom, primijetila sam te dok si hodala hodnikom, mislila sam da te odnekud poznajem, malo sam je iznervirala i rekla mi je u kojoj si sobi u… ponovno se nasmiješila i polako sjela.

Brzo sam premotao film u glavi odakle me ona zna i poznajem li je odnekud, ali ništa… Prenuo me je zvuk pada njenog mobitela na pod, a ona se lagano sagnula da ga podigne, naravno Gledao sam… nosila je košulju koja je bila raskopčana tek toliko da je pogled u tom trenutku bio prekrasan. Imala je velike čvrste grudi koje su skoro izašle kad se sagnula.

Hm, uzdahnula sam, a ona se uspravila, pogledala me i rekla – danas sam malo nespretna.

– Nisi jedini i danas mi ide po zlu – pokušala sam se izvući, osjećajući nelagodu što sam uhvaćena kako buljim kao klinac.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt