VOLIM MOJU SUPRUGU, ALI SVASTIKA JE VATRA U KREVETU: Muškarac podelio ispovest iz KOŠMARA mnogih žena! 4 godine spava sa obe! – Ispovesti
Ispovesti

VOLIM MOJU SUPRUGU, ALI SVASTIKA JE VATRA U KREVETU: Muškarac podelio ispovest iz KOŠMARA mnogih žena! 4 godine spava sa obe!

Jedan muškarac (29) sa svima je podelio životnu priču od koje mnoge žene strahuju.

On je otkrio da je pet godina u braku, ima ćerku od tri godine, ali četiri godine spava sa sestrom svoje žene.

“Sve je počelo jednom prilikom kada smo popili previše. Moja se supruga onesvestila pa smo joj pomogli da legne i otvorili još jednu bocu. Volim svoju ženu, ali njena sestra je nešto sasvim drugo – puna oblina, s*ksi i drska”, objasnio je, pa nastavio:

“Oduvek sam joj se sviđao. Poljubili smo se i brzo završili u krevetu. P*lne odnose smo imali još nekoliko puta tokom sledećih mesec dana i razmišljao sam da bi trebalo da prekinem sa suprugom i budem s njenom sestrom.”

Međutim, njegova supruga je zatrudnjela i tada su se venčali. Muškarac je spavao sa svastikom i na svom venčanju. Žena je sada trudna s drugim detetom, a on ne zna šta da uradi, jer i dalje voli suprugu, pa se obratio savetnici.

“Jednog dana neizbežno će nešto poći po zlu i toliko će ljudi biti nesrećno: vi, vaša supruga, vaša deca, vaša porodica, čak i vaša ljubavnica. Recite svastiki da mora prestati sada, za dobrobit svih vas. Budite ljubazni i pristojni, ali odlučni. Zatim se okrenite ka porodici koja zaslužuje najbolje od vas”, odgovorila je savetnica.

BONUS ISPOVEST:

 

Dođi do kraja, želim osjetiti svaki centimetar tog debelog buzdova… Nitko me nikad nije zadovoljio kao “GOSPODAR OD POLA METRA”

 

Počelo je nedavno… prije desetak dana! Prvo smo se vidjeli, onda smo razmijenili brojeve, pa smo pričali po 7 sati dnevno… a onda je došao sudbonosni trenutak kada smo se trebali vidjeti… Kad smo se dogovorili da se nađemo, potpuno ludi i fascinirani da sam lijepa razmjenom riječi, misli, pa čak i osjećaja, imala dozu straha… svjesna da tu sve može završiti.

Prilazili smo jedno drugome… Sa smiješkom, sasvim lagano, pa brže… dok nismo pali jedno drugom u zagrljaj… Onaj pravi, prepoznatljiv među milijunima drugih. Čuo sam samo otkucaje njegovog srca. Polako, najprirodnije, dao mi je poljubac na usne. Imala sam osjećaj da sam kod kuće… Kao da je čuo moje misli, tiho je šapnuo: “Dobro došli, cure”. Zadrhtala sam od zvuka tog šapta, suština izgovorenih riječi bila je povezana s mojim mislima.

Lagano me primio… Nisam imala pojma gdje, niti mi je bilo važno. Jednostavno sam osjećala i znala da je moje tijelo zarobljeno njegovim zagrljajem, da su moje misli isprepletene s njegovima i to mi se sviđalo. Zastala sam na trenutak da ga poljubim… Uz poljubac smo izmijenili osmijehe i samo lagano hodali…

“Nećeš imati ništa protiv ako odemo k meni?” rekao je više nego što je pitao i dodao: “Kuham dobru kavu… I tamo možemo biti potpuno mirni…” Samo sam ga slijedio ”

“Sada ćeš izabrati gdje ti je najugodnije sjediti”, rekao je uvodeći me u stan i upalivši svjetla. Zaustavili smo se u kuhinji. Gledajući to lice, upijajući pogled tih očiju, znao sam samo da je sve još na svom mjestu, da smo i dalje jednako bliski, da je ono što nas je povezivalo od prvog trenutka samo postajalo sve dublje i jače. Prišao sam mu kao što je on prišao meni. Ovaj put poljubac je bio dug i strastven, njegove ruke su me stiskale u sve čvršći zagrljaj… “Kafica…” rekao je sa smiješkom, lagano se odmaknuvši i uhvatio moju ruku, ispreplevši svoje prste s mojima. Prinio ga je svojim usnama i strpljivo, nježno spustio najnježniji poljubac na svaki moj prst…

Bio je to erotičniji od bilo kojeg poteza koji sam do tada mogao smatrati erotskim.

Opet sam mu prišla i počela ga lagano ljubiti u lice. Našla sam mjesto između uha i vrata koje mi se posebno svidjelo i lagano sam ljubila, lizala pa opet ljubila… Tiše je uzdahnuo, bolje se namještajući i na kraju šapnuo: “Mmmmm… Ako nastaviš tako, neće biti kave…” Umjesto toga od svih odgovora, samo sam nastavio…

“Dođi”, rekao je, uhvatio me za ruku i otvorio vrata drugoj.

Našli smo se u spavaćoj sobi.

Kao da je ulaskom u tu prostoriju nestala svaka najmanja sramota ili neugodnost… Kao da smo se našli u sasvim drugoj dimenziji.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt