ISPOVEST: "Razvalio sam udatu ženu" – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Razvalio sam udatu ženu”

Posle par minuta okrenuo sam je na leđa, raširio noge i počeo zabijati. Krenula je glasno da vrišti i bukvalno jauče jer se ceo ulazio u nju brutalno jakim naletima. Ponovo je počela da svršava, dok mi je zabijala nokte u leđa. Ja sam gubio razum, postajao sam sve napaljeniji slušajući je kako glasno uzdiše, i osetio da ubrzo svšavam. Rekao sam joj svršavam a ona me je samo navukla na sebe i rekla ne vadi, pribila me a ja sam ubrzo počeo puniti njenu macu.

Pao sam preko nje dok sam se praznio, i nakon minut dva preturio se na stranu a iz njene mace je počela izlaziti sperma. Ležali smo zadihani jedno pored drugog, a ona je duboko udižući rekla, kako je ovo bilo dobro, neverovatno, želim opet odmah, luda sam za tim penisom.

I nakon par minuta opet je počela pušiti i taj dan smo se još tri puta pojebali. Bilo je neverovatno, pozdravili smo se, a ja potpuno iscrpljen sam seo u taksi a potom na autobus i vratio se kući.

Sledećeg jutra me je nazvala i žalila da je boli stomak jer sam je potpuno razvalio, ali da joj nije žao i da čim joj bude malo bolje da ponovo dođem. Tako je i bilo kroz par dana smo se opet videli, i tako nastavili evo skoro šest meseci, i svaki put je sve bolje.

BONUS:
https://ispo-vesti.info/2022/09/15/20421/

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt