MARICA”RAZVEDENA SAM I ŽELIM OZBILJNOG MUŠKARCA ZA DRUŽENJE I LJUBAV JAVITE SE” – Ispovesti
Ispovesti

MARICA”RAZVEDENA SAM I ŽELIM OZBILJNOG MUŠKARCA ZA DRUŽENJE I LJUBAV JAVITE SE”

LIK:

Ja sam mlada žena puna ljubavi i brige, koja vjeruje u ljubav i sreću. Nadam se da ću pronaći pravog muškarca s kojim ću stvoriti sretnu vezu i biti sretan. Ja sam aktivna osoba sa širokim spektrom interesa. Ja sam dobar prijatelj i također sam dobra kćerka svojih roditelja. Pouzdana sam osoba, cijenim istinski i iskreni odnos među ljudima i vrlo sam romantična i privržena osoba. Imam dobre obiteljske vrijednosti i također sam optimistična osoba, s pozitivnim stavom prema životu i uvijek se smijem!Bistra, emotivna i strastvena djevojka. Dobro sam odgojena i znam komunicirati s ljudima! Već od prve minute komunikacije primijetit ćete da je sa mnom ugodno komunicirati, jer mogu govoriti i slušati. Osoba sam koja radije pravi kompromis nego izaziva konfliktnu situaciju, laka sam za komunikaciju i prijateljska. Za mene kažu da sam bistra i pozitivna osoba i apsolutno se slažem s ovom tvrdnjom! Znam voljeti i brinuti, iskreno pokazati svoje osjećaje i ne volim skrivati ​​svoju bit pod maskama. Zaista volim život i uživam u životu svaki dan, jedino što mi nedostaje da bih bila apsolutno sretna je ljubav u srcu!

INTERESI:

Imam širok spektar interesa, jer sam aktivna osoba. Volim ples, fitnes i plivanje. Volim putovati i posjećivati ​​različita mjesta; Volim naučiti različite stvari u životu i upoznati nove i zanimljive ljude. Uživam u trčanju, provođenju vremena u prirodi. Volim sresti svoje prijatelje i provoditi vrijeme s roditeljima.Volim pomagati ljudima u njihovim životnim problemima, čitam puno knjiga o psihologiji i sanjam da se u budućnosti ostvarim kao dobar stručnjak i jednog dana ću napraviti otkriće u psihološkoj znanosti. Volim i kazalište i slikarstvo, jer je samorazvoj najvažniji dio mog života. Jako volim životinje i trudim se baviti se dobrotvornim radom kad god je to moguće.

NJEZIN TIP MUŠKARCA:

Related Articles

Nadam se da ću naći dobrog i voljenog muškarca, koji je aktivan, ljubazan i snažan. Želim biti s muškarcem koji zna usrećiti svoju ženu. Jako mi je važno da je moj čovjek pošten, vjeran, iskren i pouzdan, čovjek koji je velikodušan i spreman pomoći. I nije mi važno gdje živiš i kojim jezikom govoriš, sigurna sam da pravi osjećaji i ljubav nemaju ograničenja i jako ćemo se osjećati i razumjeti.

UKOLIKO ZELITE POTRAŽITE ME NA STRANICI CICE

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2023/12/24/22948/

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt