SA SUSJEDOM U LIFTU: "Daj ga stavi već jednom" – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

SA SUSJEDOM U LIFTU: “Daj ga stavi već jednom”

Jednom rukom sam je pridržavao, a drugom sam polagano kružio oko male rupice koja mi se bezobrazno smiješila i ljupko se spremala za moj posjet. Osjećao sam da se sve teže kontroliram.Izvadio sam ga van i prislonio na njenu guzu bezobrazno je lupkajući.

– A daj ga stavi već jednom… – Ušao sam polako, a ona je vrisnula od zadovoljstva i počela me obasipati nizom sočnih i prljavih riječi, tjerajući me da ga nabijem do kraja. Uzvratio sam joj istom mjerom, samo ne verbalno , nego fizički – opalio sam je po guzici, a ona se još više zapalila.

Stenjanje su zamijenili isprekidani krici – miješala je i namještala sa meni, a meni je postalo sve teže nositi se s tim pritiskom. Odlučio sam da je vrijeme za završni udarac, te sam je uhvatio za vlažnu macu i počeo masirati. Bila je toliko mokra da sam je jedva zadržao na sebi. Počela je svršavati ispuštajući neke duboke, neartikulirane zvukove.

U tom času se i meni počelo lagano magliti pred očima, te sam ga zakucao do kraja svršavajući u njenoj prekrasnoj, napetoj i bijeloj guzi, i ne znam koliko bi to blaženstvo trajalo, da se lift nije iznenada trznuo i krenuo prema gore.

Ponekad mi se čini da bih bio sretniji da su taj ponedjeljak zaboravili na nas.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt