SA SUSJEDOM U LIFTU: "Daj ga stavi već jednom" – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

SA SUSJEDOM U LIFTU: “Daj ga stavi već jednom”

Zadigao sam haljinu i veoma stručno skinuo male, čipkaste gaćice. Ugledao sam mladi rascvali pupoljak. Približio sam se, a ona je mirisala prokleto jebozovno, pa krenuh jezikom po sredini te raspolovljene poslastice. Ona je uzdahnula i još se više propela.

Lagano sam joj raširio mačkicu i nježno je poljubio i tada sam pohlepno progutao taj slatki klitoris. Zaboravio sam kako to zna biti dobro. Da su današnje generacije naprednije od nas pokazuje i činjenica da je ona ubrzo preuzela kontrolu nada mnom naredivši mi da ustanem. Krenula je prema izbočini u mojoj trenirci i zavukla ruku unutra.

Zamolio sam je da uspori, no ona se nije obazirala na moje vapaje. Bez imalo milosti spustila mi je trenirku do koljena. Ne znam da li je tada bilo dobro što nisam nosio gaćice ili nije, njoj to nije smetalo – halapljivo ga je stavila u usta, a ja sam se našao u pred-infarktnom stanju.

Istrgnuo sam se iz njenog ugriza te je pritisnuo uza zid. Zažvalio sam tu malu bezobraznicu i grubo joj raširio noge, te je uzeo u naručje. U tom času mi jedino bilo na pameti kako rasturam njenu malu, ružičastu mačkicu i nije bilo te sile na svijetu koja bi me spriječila da joj ga ne zabijem do jaja. Bio sam ponosan na sebe i na svoju dobru kondiciju. Stajao je kao nekada, u studentskim danima. Vidio sam da maloj beštiji paše stari jarac, pa sam je nastavio prašiti čvrsto je držeći za guzu…

…A koju je guzu imala…nije slijedila današnji trend anoreksije,i zahvaljujući toj činjenici ja sam se imao za što uhvatiti. Tada je naglo prekinula. Pomislio sam da nešto nije u redu, a ona mi je okrenula leđa, raširila noge i zadigla haljinu. Vidjevši da zblenuto zurim u nju, kratko reče

– Ma strah me da ne ostanem trudna, svrši mi u guzu – Nježno sam položio ruke na njene bijele guzove i polako ih počeo mijesiti. Vidio sam da joj to paše jer se još više nagnula prema naprijed (i dalje se držeći za rukohvat).

Raširila je noge i još više izbacila svoje dvije lopte prema meni nježno stenjući od zadovoljstva. Prstima sam prelazio i preko mačkice i preko guze milujući ih i ljubeći. Osjetio sam blaženstvo gledajući u ta dva slatka otvora. Nisam mogao odoljeti njenoj maloj smokvici, pa sam je ponovo uzeo ‘sa zada’ .

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt