Imam 45 godina i udata sam: Radim kao sobarica u jednom hotelu, TRAŽIM MUŠKARCA ZA TAJNE SUSRETE!” – Ispovesti
Lifestyle

Imam 45 godina i udata sam: Radim kao sobarica u jednom hotelu, TRAŽIM MUŠKARCA ZA TAJNE SUSRETE!”

Imam 45 godina, udata sam. Tražim muškarca za tajne susrete

– Dobar dan. Moje ime je Lidija, a prjatelji me zovu Lida. Imam 45 godina. Živim u Sarajevu, a sad sam zaposlena u Beču kao sobarica u hotelu.

Moj suprug i djeca su ostali u Banja Luci i iščekuju moj povratak. Ali, mogu vam reći da mi je ovdje jako dobro i zanimljivo jer sve što mi suprug ne dozvoljava – ja ovdje radim; poslije napornog rada, iodmaram se bez opterećenja za kućanskim poslovima, kad je ručak samo siđem u salu jer je sve gotovo i čeka me servirano, idem u šetnje sa prijatlejicama, kad je neradni dan odmaram i odemu šoping, družim se sa ljudima iz raznih sfera života, opuštena sam i sretna. Povremeno, kad mi naiđe, vidim se sa nekim muškarcem jer i ja imam dušu.

Ukoliko postoji neko ko bi kao i ja da ima tajne susrete, može da se javi na oglas. Obavezno se javite na Facebook stranicu CICE. Morate da znate da su ovi naši oglasi stvarni, a preko stranice se vrši kontakt radi zaštite naših podataka i diskretnosti. Zamislite da objavimo svoje brojeve telefona. Ne bismo opstale od poziva i poruka. Na ovaj način je sve lakše. Hvala vam na razumijevanju.

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije pošaljete na našu Facebook starnicu CICE.

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

Izvor: ispo-vesti.info

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt