OVO JE CENOVNIK 22-GODIŠNJE DEVOJKE SPREMNE NA SVE!! – Ispovesti
Ispovesti

OVO JE CENOVNIK 22-GODIŠNJE DEVOJKE SPREMNE NA SVE!!

Jedna devojka otkrila je kako funkcioniše elitno podvođenje koja je malo poznata javnosti. Pročitajte njenu ispovest…

“Za vikend sam mogla da zaradim i 3.500 evra! Prilazili su mi razni muškarci s kojekakvim nemoralnim ponudama. Za sruženje koje je uključivalo i perverzije bili su voljni da plate i 200 evra po satu. Bila sam zgrožena shvativši da sve te cure, koje se predstavljaju kao RADNICE, tako godinama žive i zarađuju.

Sve su one bile elitne noćne dame. Za pratnju bogatim tajkunima na dan se može zaraditi i 1.000 evra. Jasno, u cenu je uključen i intimni odnos. Nema jedinstvenih cena, uglavnom sve zavisi od želja klijenata i dubine džepa. intimni odnos za jednu noć u luksuznom hotelu košta 1.000 evra i to traže samo oni najdubljeg džepa.

Dodatne usluge na primer, moraju da doplate još 150 evra. Devojke se rado upuštaju u to, zarada je brza, nema predigre niti zavođenja.”

CENOVNIK:

5.000 evra – Među ponudama koje su začudile i iskusnije nocne dame stoji i jedna za izlet s fudbalerima iz uglednog prvoligaškog kluba.

3.500 eura – Vikend-najam nocne dame u hotelima. Najvišu cenu za vikend najam u hotelima postižu samo nocne dame koje su se već pojavile u medijima kao pevačice, starlete, manekenke.

3.000 evra – Vikend proveden na luksuznoj jahti. Odlazak na jahtu jeste oblik sezonske nocne dame, ali zabave na palubama ponekad se znaju oteti kontroli i nisu sve cure spremne na njih.

1.000 evra – intimni odnos za jednu noć u luksuznom hotelu. All-inclusive ponuda najdraža je nocnim damama, posebno ako podrazumeva zgodnog, pristojnog i urednog klijenta.

100 eura – Brzinski intimni odnos u autu na parkingu.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt