To direktore, rasturite me! – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

To direktore, rasturite me!

– To direktore, to, rasturite mi picu – vrištala je onako pripita, dok sam joj ga nabijao do jaja. Ritala se i glasala kao podivljala ždrebica. Osjećao sam se tako moćnim, guzeći mladu princezu, a posebno me raspaljivalo kad bi me nazivala direktorom dok sam je prašio. Kurvica je to često izgovarala, znajući da iza toga može očekivati salvu najžešćih uboda. Bilo je nevjerojatno dobro jebati je u picu, ali sam htio osvojiti i posljednji neosvojeni teritorij njenog tijela. Izvadio sam kurac iz vrele pičke, te joj ga prislonio uz čmar.

– Zar ćete mi ga i tu gurnuti? – osjetio sam mali strah u njenom glasu.

– Budi dobra, poslušaj svog direktora, svidjet će ti se – tepao sam joj, dok sam pljuvačkom mazao svoju kurčinu. Teško sam ulazio u Natinu usku guzu, osvajajući centimetar po centimetar, dok je ona vrištala u agoniji.

– Ajoj, joooooj, aaaaaah!!! Kad sam se smjestio unutra uhvatio sam je za struk i stao nabijati na kolac.

– Je li ti se sviđa kad te nabijam na svoj veliki kurac? – upitao sam, ne posustajaći.

– Daaaaa, direktore! Samo me i dalje jebite svojom debelom kurčinom – odgovorila je jasno. Njen upravo razdjevičeni šupak sisao je moju batinu, dok su mi jaja lupala po njenoj mokroj pički. Uhvatio sam je za ramena nabivši je na kurčinu sve jače i jače.

– Joooj, što mi radite, jooooj!!! – stenjala je, lamatajući svojom dugom plavom kosom. Oboje smo bili u transu, mokri od tucanja, zavijajući što od užitka, što od boli. Njezina uska, nerazrađena guza me brzo dovela do vrhunca.

– Evo ga, stiže! Nato, zlato moje! – vriskao sam, dok je ona uzvraćala.

– To direktore, napunite mi guzu, ah, ah. Odjednom je prasnulo kao iz šampanjca. Zalio sam joj guzu ljepljivom spermom, ugasivši tako požare strasti u našim tijelima. Pali smo iscrpljeni jedno pored drugog, ubrzano dišući, potpuno mokri od divlje jebačine. Nataši je ovo uistinu bilo poučno iskustvo, da bi zaradila dnevnicu u mojoj firmi, treba se pošteno oznojiti.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt