Šta da radim sa ženinom sestrom? – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Šta da radim sa ženinom sestrom?

Ludilo… Poigrao sam se sa ženinom sestrom

Ta naša igra se dogodila još 4-5 puta, kad god bi se ona otišla tuširati, ja sam otišao i gledao je, a ona bi izvela svoju igru. Znali smo oboje al nismo ništa govorili.

Jedan prijatelj mi je jednom rekao da je vidio na šanku jednog kafića kako pleše, a nije imala nikakvo donje rublje u minici koja je jedva pokrivala pičku. Drugi mi je rekao da su je izredali 4 konobara i vlasnik kafića nakon posla. Mala je bila prvoklasna drolja.

Odlučio sam da je napadnem, međutim neočekivano se odbranila, rekla je da sam lud i da ne zna o čemu pričam i da se smirim jer će me reći sestri, tj. mojoj ženi. I što je najluđe od svega, 3 minute nakon te priče, sjela je na fotelju nasuprot mene i raširila noge, a gaćica nigdje!!!!

Kad sam joj to rekao, ona se nasmijala i rekla:

– Možeš gledat koliko hoćeš, dirat i jebat nesmiješ.

I tako dan-danas, 10 godina nakon početka, ona se ponovno udala, al često dođe kod nas i dan-danas je bije glas da se ševi kad god ima priliku i dan-danas meni nudi svoju pičku da je gledam.

Nije žestoka priča jebačine, al je jedno iskreno i istinito iskustvo. Jel’ se još nekom ovako nešto dogodilo? Kako ste vi reagirali?

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt