Žene u 40-ima se bolje zabavljaju u krevetu nego upola mlađe žene! – Ispovesti
Lifestyle

Žene u 40-ima se bolje zabavljaju u krevetu nego upola mlađe žene!

Najbolji seks počinje u 40-ima!

Ovo je zaključak ankete koju je nad 2000 Britanki proveo časopis Top Sante. Ustanovljeno je kako su žene u 40-ima više samouvjerene kada je u pitanju njihovo tijelo, a samim time njihovo je samopouzdanje zaista veliko.

Čak 80 posto ispitanica tvrdi kako su u petom desetljeću života pustolovnije u krevetu nego što su bile u svojim 20-ima, dok 60 posto žena smatra kako su sada asertivnije i ne libe se zatražiti što žele. Jednako tako, više od četvrtine udanih žena priznalo je kako su strasti potražile izvan bračnog kreveta, usporedno s procijenjenih 18 posto muškaraca koji su zaboravili na svoj vjenčani prsten kada su tražili partnericu za seks.

Stručnjacima ovi podaci nisu nimalo iznenađujući jer tvrde kako u ovim godinama žene dosežu svoj seksualni vrhunac – znaju što žele i ne boje se to tražiti.

Stara koka – dobra juha

Gotovo 70 posto žena starijih od 40 godina zna točno koje seksualne tehnike mogu iz njih izmamiti najviše uzdaha, a gotovo 60 posto smatraju kako je seks bolji u braku – zbog iskustva.

Nedavnom anketom časopisa Cosmopolitan ustanovljeno je kako su mlađe žene (između 18 i 40 godina) preopterećene svojim izgledom, što ostavlja trag i na njihovom seksualnom životu. Čak su svake tri od četiri izjavile kako ih brinu neutegnuti dijelovi njihova tijela i trbuščići koji su se nadvili nad njihovim seksualnim životom. Ispada da je 73 posto ispitanica nezadovoljno svojim izgledom i smatraju ga glavnim minusom zbog kojeg se ne mogu prepustiti strastima.

“Prava seksualna pustolovina počinje kada djeca odrastu i napuste dom, a žene imaju samopouzdanje u svoje tijelo i dovoljno iskustva kako bi uživale u seksu više nego ikad prije. Naša anketa jasno pokazuje kako se oženjene žene najbolje seksaju u 40-ima, stoga je tužno da osam od deset žena misli kako društvo pogotovo mladi, ne vide starije žene u pozitivnom svjetlu, kada su upravo one te koje su dovoljno iskusile da bi imale predivan seksualni život”, smatra Nicola Dawn, urednica časopisa Top Sante.

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt