Opalio sam snajku prije svadbe – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Opalio sam snajku prije svadbe

Naizmjence smo lizali taj vibrator dok je ležala na meni dok nije bio sav od sline, a onda ga je stavila sebi iza leđa. Gledao sam šta radi i polako shvaćao da si ga ugurava u šupak, a kad ga je namjestila uspravila se i nasadila se pičkom na moj kurac i polako ga uvukla u nju. Kad joj je ušao do kraja ispustila je takav uzdah da sam pomislio da će taj tren svršiti, ali nije već je ponovo zavukla ruku iza sebe i uključila onaj vibrator. Osjetio sam ga isti tren, jer ga je od mog prenapetog kurca dijelila samo tanka opna tkiva njene pičke i guze. Pogotovo sam ga osjećao kad bi se nabila do kraja na kurac pa bi njegov kraj zavibrirao na mojim jajima. Ovo je bio vrhunski doživljaj i nisam tako nešto doživio čak ni sa Majom. Naravno da je to utjecalo i na moj orgazam i više nisam mogao izdržati, pa sam promrmljao da ću svršiti, a Kiki je samo nabila svoju pičku na moj kurac i rekla:

– Samo daj.. . -nakon toga mi se smračilo pred očima i počeo sam špricati spermu duboko u Kikinu pičku puneči ju do vrha što bi se reklo.

Kiki je stiskala moj kurac svojom pičkom i cijedila ga kao spužvu, a ja sam uhvatio njene sise i počeo ih žestoko mijesiti. Ona se nastavila nabijati na mene ne dajući mom kurcu da se oporavi, pa je ubrzo ponovo stajao tvrd i uspravan, a ona se počela tresti i svršavati na meni, te su se sad iz nje cijedili njeni sokovi pomješani sa mojima. Ubrzo se smirila dok je onaj vibrator još radio u njenoj guzi. Izvukao sam se ispod nje i izvalio ju na trbuh, pa joj raširio noge i počeo joj milovati guzu dok je onaj vibrač radio u njoj. Polako sam ga počeo vaditi, pa ga vračati unutra, a ona je stenjala, da bi ga na kraju izvukao iz njene guze i odnio u kupaonicu, te ga oprao i namazao lubrikantom koji je bio na polici, a onda i svoj kurac, pa se vratio nazad. Poljubio sam joj obje polutke guze i malo liznuo spoj njene pičke i šupka, pa joj ugurao vibrator u pičku i uključio ga. Stresla se je i zajecala, pa prošaptala:

– Šta mi radiš.. .

– Šuti i uživaj.. -rekao sam i gricnuo joj ušnu resicu, pa polako usnama preko leđa došao do guze i počeo joj lizati šupak.

Stenjala je i dahtala dok sam joj ja lizao šupak, a vibrator joj rasturao pičku. Malo sam još prodrkao ionako napeti i crveni kurac i stavio joj ga u guzu. Zajecala je kad joj je ušao, a onda sam se oalonio na krevet uz njeno tijelo i počeo ga zabijati u njenu guzu. Stenjala je i povremano vrištala zabijene glave u jastuk, a ja sam ju rasturao s guza. Ubrzo je svršila špricajući obilno iz pičke, a ja nikako da stanem sa zabijanjem u njen šupak. Drhtala je ispod mene dok sam ju silovito jebao i rasturao joj šupak svojim kurcem. Nakon dvadeset minuta sam napokon bio gotov svršavajući po drugi puta u njenu guzu. Nakon toga sam se izvalio uz nju na krevet dolazeći polako do daha i poljubio ju u usta:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt