HIT TERAPIJA: Od ove liječnice možete zatražiti da se skida ispred vas do koje god granice to želite, vaše probleme će slušati i posve gola! – Ispovesti
Zanimljivosti

HIT TERAPIJA: Od ove liječnice možete zatražiti da se skida ispred vas do koje god granice to želite, vaše probleme će slušati i posve gola!

Nije baš uobičajeno tražiti od svoje liječnice da se skida ispred vas dok joj povjeravate svoje najintimnije probleme, ali u slučaju Sarah White i to je moguće.

Naime, ova 30-godišnja psihoterapeutkinja iz New Yorka rado će sa sebe ukloniti odjeću ako to od nje zatražite, te tvrdi da je takav njezin pristup pomogao mnogim muškarcima da se uz nju emotivno razgolite i progovore o svojim osjećajima kao nikada u životu.

“Kako se ja skidam, tako muškarci postaju ranjiviji, otvoreniji i dostupniji”, kazala je u razgovoru za Daily Star, te dodala da pacijentima ta metoda pomaže pri stjecanju poštovanja i povjerenja.

Premda Sarah službeno ne posjeduje licenciju psihoterapeutkinje, doista se za to školovala i 2006. godine je završila studij psihologije na jednom od tamošnjih fakulteta.

Na Instagramu se pojavila prije dvadesetak tjedana, a od tada ju je zapratilo više od 15 tisuća ljudi.

“Svaka terapija započinje na tradicionalan način, a pacijenti tijekom seansi biraju žele li da se skidam i do koje granice. Neki pritom masturbiraju, neki ne. Neki čak ni ne žele da sa sebe uklanjam odjeću, sve je od čovjeka do čovjeka”.

“Ali uz mene postaju svjesni svojih misli, osjećaja, seksualnih želja i potreba. Previše je ljudi zarobljeno u vezama u kojima se seks i intimnost uopće ne cijene”.

“Željela bih nastaviti nuditi muškarcima ono što im je potrebno da se osjećaju poštovano, slušano i voljeno kako bi mogli biti sretniji i zdraviji”, kazala je za Daily Star ta neobična liječnica uz koju mnogi pacijenti prevladavaju i probleme s depresijom, erektilnom disfunkcijom, povjerenjem…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt