"Ima sam vrelu akciju sa maćehom svoje djevojke..." – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Ima sam vrelu akciju sa maćehom svoje djevojke…”

S ono malo iskustva što sam imao primijetio sam da u osnovi postoje dvije vrste djevojaka, tip onih koje žele biti u vezi i imati spojeve i tip koji vas samo želi pojebati. Kad sam u prošlosti bio s onim tipom djevojaka koje su za spoj, obično je trebalo mjesec dana ili više da bi se došlo do toga, mada nerado, da ipak sudjeluju u nekoj vrsti igre s dupetom. Također sam primijetio da ako bi bio s tipom cure za jednu noć, to je obično bio samo neki brzi oralni seks i samo unutra-van dok ne svršiš. Iako je jednostavan rezultat super kad god to možete dobiti, rijetko da ćete učiniti išta egzotično, ili je to barem moje iskustvo.

Dakle, kada mi je Verina maćeha ponudila pristup na jedinu stvar koju nikad nisam imao, nisam mogao odoljeti, bez obzira koliko je slatka i nevina moja djevojka bila. Zaglavio sam jezik na najljepši pupoljak koji sam ikada vidio. Počeo sam ga lizati gore-dolje primjećujući kako sa rub čvrsto osjećao na mom jeziku. To je bio novi i fascinantan doživljaj za mene. Ona je uhvatila moju glavu i gurnula prema unutra, što je izazvalo da moj jezik prodre dublje vrhom, što je malo razdvojilo njen zbijeni šupak. Onda me je usmjerila još niže prema dolje, sve dok moj jezik nije došao do njenog klitorisa. Tu sam ostao sve dok nisam osjetio njezino zatezanje i opuštanje. Možda sam bio mlad i neiskusan, ali sam znao da je tada svršila.

Osjetivši priliku da provedem nešto više kvalitetnog vremena s dupetom čim sam izvukao glavu s njenog klitorisa zaglavio sam svoj jezik na taj izlaz i počeo lizati sada joj već nešto razjapljen pupoljak. Ona je vrisnula od oduševljenja. Moje najluđe fantazije su se obistinjavale i jedva sam u to mogao vjerovati. S Vericom sam probao “kao slučajno” kliznuti prema dolje malo jezikom prema šupku dok sam joj grickao picu i svaki puta mi je rekla da stanem.

Sada je najljepši ženski ružin pupoljak bio moj i mogu s njim raditi što mi je drago. Nastavio sam ga oblizivati svojim jezikom, što je rezultiralo urlajućom recenzijom moje nove ljubavnice. Verina je maćeha počela trljati svoj klitoris dok sam ja nastavio nježno joj jezikom puniti šupak. Dva puta je svršila na ovaj način. Znao sam to svaki put, jer kad bi došla do orgazma, šupak bi joj se napeo čvrsto u nabor, a zatim se brzo otpustio.

BONUS:
https://ispo-vesti.info/2022/10/31/20562/

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt