"Ima sam vrelu akciju sa maćehom svoje djevojke..." – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Ima sam vrelu akciju sa maćehom svoje djevojke…”

Pozvala me je da dođem do njene kuće kako bi ju pokupio da idemo van. Bilo je to prvi put da sam bio kod njezine kuće. Nisam mogao vjerovati. Znao sam da je razmažena tatina djevojčica, ali nisam imao pojma da je živjela u vili. Bio sam malo zabrinut jer nisam znao što mogu očekivati ​​kada sam pozvonio. Bojao sam se da bi njen tata mogao otvoriti vrata i da bi me mogao dočekati pakao.

Jako mi je laknulo kad mi je Verina zapanjujuća maćeha otvorila vrata. Rekla mi je kako se Verica sprema i zamolila me dođem za njom uza stube. Dok sam je slijedio uz stube nisam si mogao pomoći a da ne primijetim njene uske bijele hlače bez ikakvih vidljivih linija gaćica koje su bile ravno ispred mojeg lica.

Vjerojatno sam to umislio, ali kunem se, njezino dupe je bio tako blizu mojeg lica da sam mogao osjetiti miris. Do trenutka kad smo stigli do gore kurac mi se ukrutio i bojao sam se da će primijetiti. Verica se i dalje spremala pa smo stajali ispred njezinih vrata. Njezina maćeha je pokrenula neki mali razgovor a ja sam bio jako nervozan jer sam se bojao da će otkriti moju erekciju.

No čini se da je ipak primijetila, jer je odjednom počela trljati prstima lagano preko mojih prsa i ruku. Pohvalila je moje tijelo. Rekla mi je da se razvodi od Verinog tate i kako je uvidjela da su joj mlađi muškarci privlačniji.

Bio sam nevjerojatno nervozan jer me maćeha moje djevojke dira na seksualan način dok je moja djevojka bila iza zatvorenih vrata, ispred kojih smo stajali i da bi mogla izaći u bilo kojem trenutku. Prije nego što sam i znao što se dogodilo njezina maćeha spustila je ruke na moje prepone i vrlo brzo je bila u mojim hlačama. Nakon što je čvrsto uhvatila moj penis brzo je razdvojila šlic i izvadila moj tvrdi kurac iz bokserica. Pokušao sam prosvjedovati, stvarno, maćeha me samo ušutkala i rekla da se smirim kako Vera ne bi čula što se događa.

Pljunula je na ruke i počela mi drkati točno na vrhu stubišta i nekoliko metara od vrata moje djevojke. Maćeha je bila puno bolja od svoje pastorke, a njezin prljavi razgovor i njezina tehnika su me uzbudili u roku od nekoliko minuta.

Baš kad sam se spremao pošpricati preko njihovih skupih pločica Verina vrata su se otvorila. Maćeha se brzo pomaknula ispred mene kako bi me sakrila od Verinog pogleda te sam se brzo popravio. Bio sam zapanjen što sam upravo stajao s blokiranim kurcem pred svojom djevojkom.

Nastavili smo naš dan s filmovima kao što je i planirano. Za cijelo vrijeme filma nisam mogao isprazniti svoj um od Verine maćehe i onog što je činila i što mi je govorila. Znao sam da bi trebao to zaboraviti i krenuti dalje ili da ću poludjeti. Vratili smo se Verinom domu i odlučio sam malo ostati nadajući se da bi mi Verica u najmanju ruku mogla izdrkati prije nego krenem kući, a ja bih mogao zažmiriti i praviti se da mi to radi njezina maćeha. Verica je bila sretna što sam ostao, ali mi je rekla da ima neku zadaću koju bi morala završiti, tako da bih se morao malo s nečim zabaviti dok to ne završi.

Kako sam izašao iz Verine sobe i krenuo prema blagovaonice, nisam mogao a da ne čujem jecanje koje je dolazilo iza drugih vrata koja su bila malo odškrinuta. Polako sam jače otvorio vrata i pokušao proviriti unutra. Tamo na krevetu, bila je Verina maćeha sa svojim bijelim hlačama spuštenim do koljena, s naprćenim dupetom u zrak, trljajući svoj klitoris. Izgubio sam svu kontrolu nad sobom dok sam joj prilazio i nije trebalo dugo da primijeti da sam tu. Bila je vrlo sretna što me vidi i rekla je da joj ližem dupe. Iako sam sa svojih osamnaest imao već nekoliko stalnih djevojaka, pa čak i nešto brzinskog jebanja s različitim djevojkama, ali nijedna od njih mi nikada nije dala stvarni pristup svojem dupetu.

BONUS:
https://ispo-vesti.info/2022/09/12/20415/

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt