Uhvatila sam sin0vca kako me svaku noć gleda dok se tuširam, a potom sam odlučila da… – Ispovesti
Ispovesti

Uhvatila sam sin0vca kako me svaku noć gleda dok se tuširam, a potom sam odlučila da…

Zovem se Danica, živim nedaleko od grada Banja Luka koji pripada entitetu Republika Srpska. 42 godine imam, fino izgledam za svoje godine, mnogi mi ne bi dali ni 30 da imam.

Ja redovno vježbam i to se najbolje vidi na mom tijelu, inače radim kao profesorica matematike. Prije pet godina sam se udala za svog muža a toliko sam bila luda za njim da mi nije smetalo to što ima dijete iz prvog braka koji se zove Marko i koji bi ovog ljeta trebao napuniti 22 godine.

S posla sam došla jednog dana malo ranije, vidjela kako nikog nema u kući. Krenula sam do toaleta a potom pod tuš. I tako dok sam uživala pod tušem i bila odmorna i opuštena, ja sam primijetila kako su vrata mog kupatila malo otvorena, a potom sam Marka ušmekala kako se krija iza vrata i zagleda me.

Ostala sam u šoku kada sam odškrinula vrata njegove sobe, vidjela sam malog Marka kako masturbira. Nije baš bio blizu vrata ali se jasno vidjelo da je imao ogromnu ono medu nogama. Duplo veću i deblju od očeve, to je sigurno. Sjeli smo da ručamo, stavila sam njegovu šaku na svoje grudi i od toga je sve krenulo samo svojim tokom, čisto prirodno. Ubrzo smo bili goli.

0 posljedicama Cerno misliti sutra, ne znam šta je njemu u glavi, pretpostavljam da je bio siguran, da . želim upropastiti svoj brak, koji je bio i više nego dobar. Znam samo da bi se uništila kada bi njegov otac saznao šta smo uradill. Nadam se da neCu prokockati cijeli svoj život zbog ove greške.

BONUS:
https://ispo-vesti.info/2022/02/27/19060/

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt