"Napaljena majka mog druga" – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Napaljena majka mog druga”

,, Ahh teta Nado kako to dobro radite ahhhhh”- pao mi je mrak kako je pusila uzela ga je za korena i muzla da se sva krv sjuri u glavic.

,,Pusi li ona mala kurva kao ja a Luka i od sada nisam teta Nada vec tvoja drolja jel moze” upita i nastavi da pusi kurac gutala ga je celog gledajuci me pravo u oci. To me joj vise palilo dok me gleda u oci dok moj batina nestaje u njenim ustima.

,,Ahhhhh najbolja si ahhhhhh” tako ga je dobro pusila da sam mislio da cu eksplodirati zbog toga sam joj rekao da prestane a ona znajuci to nastavila je da guta sve vise i vise sve dok joj nisam udario samar.

,,Ovo hoces je li droljo” zabijajuci joj jos jedan samar tako da joj je kurac ispao iz usta.

,,mmmm dobro bijes da vidimo kako jebes” osmjenhula se. Uhvatio sam je popeo naguzio je na radni sto i poceo da joj samaram dupe. Udarao sam je sve jace dok nije skroz pocrvenelo.

,, Daj pojebi me ne mogu vise molim te pojebi me” vikala je dok sam je samarao po dupetu.

Rasirio sam joj guzove i polizao deo izmedju picke i anala pocela je da stenje. Zabijajo sam joj jezik malo u picku malo u guzu videlo se da ga nije primila odavno podigao sam se i naslonio glavic na anal.

,,ahhhh molim te podmazi prvo pocepaces mi dupe”

Ne slusajuci sta je rekla polako sam joj zabio glavic u dupe i cim je on usa zabio sam se skroz u nju.

,, ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaa ahhhhhhh ajojjjjjjjjjjj” vrisnula je dok sam ja stajao pribijen u znju ne pomjerajuci se.

,,manijace ubi me aajjjjjjjj” rekla je a ja sam joj lupio jos jedan samar i poceo da se se silovito zabijam u nju. Sirio sam guzove da bi sto vise usao u nju bio je to divan prizor kako cela batina nestaje u dupe te stare drolje koja stiskala zubima svoj brus od bola koji sam joj nanosio svaki put kad bi joj ga nabio do kraja.

,, ahhhhhh zivotinjooo ahhhhhhhhhhhhhh jebi sad ne staj jebiiiiiiiiiiiiiiiii ahhhhhh” vikala je izbacajuci sve vise dupe jer joj se otvor vec razradio i sada sam ulazio lagano

,, oces i cerku da ti jebem ovako je li droljo jedna i nju si nameracila da izjebem je li cim oces casove da joj drzim” pitao sam je dok sam je jebao sve jace i jace

,, oces i cerku da ti jebem ovako je li droljo jedna i nju si nameracila da izjebem je li cim oces casove da joj drzim” pitao sam je dok sam je jebao sve jace i jace

Okrenuo sam je i polozio na ledja.

,,A sad droljo za kraj da vidis sta je busenje” rekao sam joj i sjurio joj se u picku. Popeo sam joj noge na moj vrat da bi vise usao u njenu pickicu.

,, ajjj ajjjjj uuuuuu ocu u mene cujes li u mene svrsi ocu da osetim tvoju spermu aaaaaa”

Svrsavala je u naletima dok je moj kurac bio na vrhuncu nabijao sam je tako jako da sam imao osecaj da ce mi trbsuni misici puci.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt