ISPOVEST: Gordana profesorica glazbenog – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Gordana profesorica glazbenog

Nisam ni namjeravao, dolazilo je, počela je stenjati sve jače i grčiti se ispod mene, a ja sam naglo ubrzao, zabio ga do kraja, stao i počeo sam se prazniti u nju. Prvi puta netko puni njezinu mačkicu spermom, a to sam ja. Htio sam da taj osjećaj traje što duže, htio sam je napuniti do kraja, da moje sjeme ispuni svaki djelić njezine još nedirnute nutrine. Toliko me to uspalilo da sam uživao u svakom mlazu koji sam ispalio u nju, mislim da nikada prije nisam ispalio toliko sperme pri svršavanju. Gordana se naglo opustila, pogledala me, nasmiješila mi se i rekla – osjećam toplinu u sebi.

Još smo se neko vrijeme ljubili, nisam htio ponovo navaljivati da joj ne bude previše, a i ja sam se solidno ispraznio – trebati će mi par dana za punjenje municije. Kada sam odlazio od nje, već je padao mrak – odjurio sam do slastičarnice prije nego što se zatvori po narudžbu.

Poslije sam kupio cigaru i u gradu sjeo u kafić, naručio viski, zapalio cigaru i uživao.

Super, Goga ipak nije dočekala četrdesetu kao djevica. Neka se u ovih par dana oporavi, a bogami i meni će dobro doći da mi se napune dobrano ispražnjeni spremnici. Imam osjećaj da će joj to biti najljepši i najispunjeniji rođendan u životu.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt