Moj bivši učenik – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Moj bivši učenik

Vidjela sam kako se divi mom izgledu, milovao me po cijelom tijelu dok sam lagano uzdisala, svaki put kada mi je dodirnuo grudi. Otkopčao mi je grudnjak dok sam ga milovala i ljubila. Čim mi je grudnjak spao, lagano i nježno mi je poljubio sam joj obije bradavice, duboko sam uzdahnula.

Umjesto da stanem, strast me potpuno obuzela, otkopčala sam mu hlače, dok mi je on dirao grudi i išao prema dolje. Osjetila sam kako mi skida gaćice, već su bile vlažne. Polako mi je prošao prstom preko prijateljica, uzdahnula sam jako i duboko. Osjetila sam njegov prst na ulazu, a ja sam uzela njegovog prijatelja i lagano sam krenula gore dolje.

Uživala sam u pogledu, u trbuhu mi je sve titralo, nisam se poseksala ne znam od kad, željela sam ga u sebi. Lagano sam rukom prošla preko njegovih mošnji, bile su napete i pune, uživao je.

Tiho sam mu rekla, idemo u sobu.

Vodila sam ga za ruku i lagano hodala, da ga što više uspalim.
Legli smo na krevet, ljubili se i mazili. Ljubio me po cijelom tijelu, lagano od lica i usana prema grudima pa prema dolje do moje prijateljice. Njegov prijatelj je bio uspravan i krut, kao i njegove napete mošnje pune sjemena.

Znala sam, htio je samo ući u mene, malo me bilo strah, već deset godina, od razvoda, nikoga nisam imala. Htjela sam ga, samo sam rekla – stavi ga, bila sam uzbuđena.

Bio je nježan i pažljiv, polako je ulazio u mene, uzdisala sam, malo je teže ulazio i malo me boljelo, bol se miješala s osjećajem ugode, bilo je predivno. Malo je zastao dok se nisam opustila, onda je krenuo polako i lagano ubrzavao. Ja sam se uvijala pod njime, malo me zaboljelo pa je usporio. Obgrlila sam ga nogama i lagano sam ga puštala u sebe.

Nakon nekoliko minuta je legao na leđa opkoračila sam ga, lagano sam ga stavila na ulaz moje prijateljice i lagano sam se spustila, osjetila sam kako lagano ulazi u mene. Krenula sam se njihati gore dolje, uzdisala sam, bilo je predivno.

U jednom trenutku je ušao duboko, zastenjala sam od lagane boli, nastavila sam s uživanjem. Išla sam lagano gore dolje, pogledala sam ga, zatvorio je oči, pružala sam užitak tom predivnom mladom muškarcu, koga znam još od kad je bio dječak. Osjetila sam da mi dolazi orgazam, ubrzavala sam, iako me boljelo, nisam stajala, glasno sam uzdisala i naglo sam sva zadrhtala, orgazam me tresao, jako sam se nabijala na njega unatoč boli.

U jednom trenutku sam zastala, počeo je svršavati, sjela sam do kraja, umirila se i uživala u osjećaju, osjetila sam kako pulsira i puni me svojom spermom.

Ostala sam na njemu i lagano se njihala, dolje je sve vlažno, njegova sperma pomiješana sa sokovima moje prijateljice, od bivšeg nisam nikoga imala, ali nekako smo se i štitili. Ovo je prvi put da je netko zaista išao sa mnom do kraja, bilo je nezaboravno, Tražio je da još malo ostanem na njemu, što mi je predstavljalo posebno zadovoljstvo.

Malo sam bila umorna, pa me lagano polegao na leđa i lagano mi je ušao među noge. Lagano je ušao do kraja, ovaj put me nije boljelo, uživali smo zajedno, upravo sam ovako maštala o seksu. Iz mašte ma prenulo njegovo pitanje mogu li s guza da te jebem?

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt