Provirivali smo kroz kljucaonicu i videli smo kevu… – Ispovesti
Ispovesti

Provirivali smo kroz kljucaonicu i videli smo kevu…

Provirivali smo kroz kljucaonicu i videli smo kevu… Živo sam sa majkom sestrom i ocem u kući. Bili smo srednji stalež te nismo oskudijevali ali nismo ni imali previše. Ja sam bio solidno građen trenirao nogomet. Nisam bio nabildan ali skladno građen. Bio sam solidno obdaren. Mislim solidno u odnosu na moje vršnjake i prijatelje.

Iskusan nisam bio nešto pretjerano. Bio sam s jednom prijateljicom intiman ali dok smo još bili djeca pa se nije računalo. S kolegama sam znao zajednički drkkaaat dok smo gledali proniće. Čak smo si znali i međusobno poopppušiti i sviđalo nam se. Često sam od kolega čuo komentare na moj kkuuurac kako bi voljeli da imaju takav.

Ja sam ih tješio da je njihov deblji da imaju ljepše glaavvvviće ali sam bio ponosan. Dalje od toga nismo išli. Konstantno sam bio nappaaaaljen i drkkaaao 2-3 puta dnevno E sad da vam opišem svoju maštariju odnosno priču stopljenu s stvarnim događajima. Jednom prilikom dok smo ja i kolega kod njega gledali poorrrniće (dr…ali smo si međusobno) njegova stara je uletila u kuću (sva sreća da smo je čuli).

Ugasili smo poorrrnić i pravili se da učimo zajedno. Nije ulazila u sobu nego je odmah otišla u kupatilo. Čuli smo zvuk vode. Tuširala se. On mi pokaže da šutim i uhvati me za ruku. Prišuljali smo se kupatilu i on mi pokaže da provirim kroz ključanicu. U trenu mi se kkuu.urac opet digao.

Provirio sam i imao sam šta vidjeti. Rasna starka 50-ih godina sa velikim grudima nasapunava se. Bila je nižeg rasta i na,bijena. Imala je veliku guuzzzzicu i obrijaannnu pi..ku. Gledao sam i osjetio da mi je kolega počeo pu..šiti. To je trajalo oko pola minute kad sam svršio u njegova usta kao nikad do tada uz uzdah. On se zakašljao i provirio kroz ključanicu.

Speerrrma mu se slijevala niz bradu. Uhvatio me za ruku i potrčali smo u njegovu sobu. On se obrisao od jastuk i pravili smo se da učimo. Čuli smo da je njegova mama otvorila vrata kupaonice i opet zatvorila i zaključala. On me opet odvede do kupatila. Provirio sam ali je na ključanici bio ručnik i odjeća i tako smo razočarani otišli kod njega u sobu.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt