"S obzirom da ispod minica nisam imala nista, drugaricin tata je iskoristio to kao priliku…" – Ispovesti
Ispovesti

“S obzirom da ispod minica nisam imala nista, drugaricin tata je iskoristio to kao priliku…”

S obzirom da ispod minica nista nisam imala, drugaricin tata je iskoristio to kao priliku… Prošli vikend kod drugarice na rođendanu punoletstva prvi put sam pila alkohol, tacnije Jack Daniels.

Bila sam u baš kratkom miniću i drugaricin tata je celo vreme koristio svaku priliku da me odmeri pogledom. Obzirom da nikada ranije nisam pila alkohol, secam se da sam otišla do wc-a da povratim, a drugaricin tata se ponudio da mi pomogne.

Kako sam se sagnula da povratim minić mi se podigao, a obzirom da sam ispod imala samo mini crvene tangice odlično se sećam da je on gurnuo prst u… kako da kažem, moju “ribicu” i celo vreme dok sam povraćala ga je gurao i vadio.

Bila sam pijana, ali nisam mogla kriviti njenog oca, sama sam kriva što sam pila, a muško ko muško svakako ce iskoristiti priliku…. nisam rekla drugarici za to, ne zelim kvariti brak njenih roditelja zbog mog pijanstva a i ne znam kako bi i ona na to reagovala.

Na kraju bio je to samo prst ili barem tako mislim.

BONUS ISPOVEST:

BILA JE VATRENA! Već ga je strpala u usta i lagano obrađivala…

Obično nisam raspoložen da idem na selo, sada kao srednjoškolac. Nekada k’o klinac, to sam obožavao, ali sada mi je mnogo draže da zujim sa društvom po gradu nego da me baba kljuka “zdravom” hranom. Dobro, ponekad, naročito leti, stvarno je uživanje otići iz one gradske saune i provesti par danan na reci. Inače reka prolazi u blizini kuće, a seljaci i vikendaši, pregradili reku, baš tu u blizini, kamenjem i džakovima sa peskom.

Pa sada imamo pristojan seoski bazen, sa jedno 15-ak metara u širinu i jedno 10-ak u dužinu. Dubina, ne veća od 1.5 na najdubljem delu. Ovo leto je baš bilo pakleno, pa sam se zadržao neplanirano dugo. Već sam 5-6 dana bio na “tretmanu” kod babe.

– Joj sine, nešto si mi mršav. Da se nisi štogod razboleo.

– Nisam bako, sve je u redu.

Ali Baba Maricu je teško odbiti. Još malo i sama bi me kljukala. Neverovatno je kolko je bilo mlađarije tih dana. Stigli svi oni koji godinama nisu dolazili. Celo selo vrvi od graje raznih generacija. Stigli Božovići ig BGD-a, stigli Milojevići iz Novog Sada, Ružići iz Kragujevca… ma nema koga nije bilo. A sa njima i neki lepi pejsaži. Sa Milojevićima stigla i Jelena. Puslica. Slatkiš koji se ne sme preskočiti. Perovići doveli bliznakinje Sandru i Nevenku. Nisu bili baš kalibar Jelene, ali mi je bilo simpatično to dupliranje, k’o da sam pijan. Od ranog jutra, svi su bili na “bazenu”. Brčkanje i graja. Ja sam se držao po strani, leškario na grani obližnje lipe i snimao razvoj događaja. Jelena se pojavila u crnom dvodelnom kostimu. ‘Mal se nisam srušio s’ drveta kad se skinula. Kasnije saznam da trenira odbojku. Bogme, onoliko duge noge, a tako skladne nije mogla “groznije” da pokazuje. Sve što je bilo muškog sveta, blenulo je u nju. Ona se samo!

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt