“Sjedila sam sa dečkom u kafiću i primijetila sam da me konobar gleda” – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Sjedila sam sa dečkom u kafiću i primijetila sam da me konobar gleda”

Podigla mi je majicu i krenula da me mazi po stomaku, na šta sam ja počeo da nju češkam po dnu leđa. Tiho je zaječala i uradila nešto čemu sam se nadao – zavukla je ruku u moje bermude, lako našla put do gaća i svojim dlanom dodirnula moj kurac koji je već uveliko bio tvrd kao kamen.

„Mmmm…“, rekla je, i podigla glavu ka meni. U mraku sam video odsjaj njenih krupnih, pohotnih očiju i krenuo sam da je poljubim, što je ona naravno prihvatila. Uvalio sam joj jezik u usta i osetio tragove kafe i duvana, ali njihove prijatne tonove. Bila je spretna sa jezikom, sjajno se ljubila, a još spretnija sa rukom kojom je uveliko drkala moj kurac na istovremeno čvrst i nežan način, pokazujući veliko iskustvo.

Pošto sam potpuno izgubio razum, na trenutak sam je uhvatio za ruku, dajući joj signal da stane.

„Svršićeš?“, pitala me je šapatom, na šta sam se nasmejao.

Oslušnuo sam autobus i delovalo mi je da svi spavaju.

„Ma da nas ne čuje neko“, šapnuo sam joj na uvo, probijajući usta kroz njenu gustu kosu, što ju je dodatno napalilo.

„Ne brini, neće niko“, šapnula mi je i spustila se.

Podvukla se pod duks kojim smo bili pokriveni, spustila je moje bermude i gaće i počela da mi puši.

Bila je tako vešta da to nikada pre (a ni posle) nisam doživeo. Ljubila ga je, lizala, sisala, grizla, dahtala u njega, kao da je komunicirala sa kurčinom koja se zbog toga pretvorila u čudovište. Rukom ga je nežno mazila, povremeno nabijajući svoje oštre nokte u jaja, što mi je stvaralo neverovatan užitak.

Mislio sam da ću pući.

Pogledao sam vozača preko ogledala i činilo mi se da ne vidi šta se dešava samo nekoliko metara iza njega. Vozio je, slušao arapsku muziku i gledao pusti mračni put, osvetljen samo njegovim farovima.

Povukao sam joj glavu ka sebi i šapnuo:

„Au bre, ti nisi normalna, šta mi radiš!“

Osmehnula mi se i krenula je da spušta glavu kako bi nastavila pušenje. Zadržao sam je i šapnuo:

„Čekaj, gde da prskam?!“

Opet se nasmejala i samouvereno spustila glavu kako bi nastavila da ga duva.

Ljudi moji, šta je to bilo! Sakrivena ispod duksa, u ritmu arapske muzike koja je išla sa razglasa pušila je kurac tako vešto, da sam, kada sam došao do vrhunca, čvrsto stegao njenu glavu i krenuo da joj punim usta spermom. Uživala je. Nabila mi je nokte u butine i jaja, usisavajući svaku kap u sebe kao da niti jedna ne sme da padne na sedište ili garderobu. Cela eksplozija joj je završila u ustima i ona nije imala nikakav problem da je ukroti u svom organizmu.

Kada se pulsiranje malo smirilo, pridigla se i pogledala me, samo malo čupavija nego pre. Poljubila me je, što nisam mogao da odbijem i ponovo sam uživao u njenoj veštini ljubljenja.

„Najjača si.“, procedio sam joj u uvo i ponovo je poljubio.

Pribila se uz mene, telom mi dajući znak da želi svoj deo.

Bio sam tako napaljen da bih mogao da svršim još pet puta, a prema toj ženi sam osećao takvo divljenje da sam želeo da je zadovoljim koliko god mogu.

Zagrlio sam je desnom rukom a levom joj otkopčao dva dugmeta na belom šorcu i osetio mrežaste gaćice. Bila je savršeno depilirana, glatka i bez ijedne dlake, a pička joj je bila tako vlažna da se cedila. Kako sam joj dodirnuo klitoris tako se napela i uzdahnula, da sam instiktivno pogledao u vozača koji i dalje ništa nije slutio.

Krenuo sam da joj trljam klitoris, u ograničenom prostoru i uslovima želeći da ovoj preiskusnoj ženi pokažem sve fore koje znam, iako ih nije bilo mnogo. Malo sa jednim prstom, pa malo sa tri. Prijalo joj je, i te kako. Grizla mi je uvo, šapućući mi stvari koje su me tako palile da mi je kurac ponovo bio tvrd kao da nikada više neće pasti. Ubacio sam joj jedan, pa dva prsta u vlažnu picu i čuo njen jek.

„Bravo mali… Toooo… Tako, tako… Jaooo, šta ću da ti radim…“

Te reči, taj seksi glas i zadah u kome se osećala kafa terali su me u ludilo. Jednom rukom sam joj džarao klitoris, a drugoj sam joj prebacio duks preko leđa, kako neko slučajno nešto ne bi video. Osećao sam njene odlične, čvrste sise i ukrućene bradavice na sebi, nadajući se trenutku kada ću moći da ih vidim, pomazim i posisam.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt