“Sjedila sam sa dečkom u kafiću i primijetila sam da me konobar gleda” – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Sjedila sam sa dečkom u kafiću i primijetila sam da me konobar gleda”

Rekla mi je da želi da ide ne nekoliko izleta i bez problema mi je dala novac – više nego što je trebalo. Iz velikog kožnog novčanika je izvadila krupnu novčanicu, a ja sam primetio da ne nosi burmu. Kada sam krenuo da joj vratim kusur – odbila je i uz širok osmeh mi rekla da mogu da je častim pićem. Čini mi se i da je namignula, a ja sam obećao da je vodim na to piće prvom prilikom. Nažalost, nisam mogao da ostanem i odmah je počastim jer su me već čekali gosti u drugim hotelima, ali sam otišao obuzet Lidijom i celo veče sam mislio na nju.

Za dva dana je došao na red izlet u Kairo za koji se i Lidija prijavila i radovao sam se tome što ću je ponovo videti. Pošto je Kairo dosta udaljen od Hurgade u kojoj smo bili smešteni, a uz to i zbog velikih vrućina, na izlet se kreće u 1 ujutro, kako bi se stiglo na vreme i posetili najvažniji lokaliteti pre nego što „udare“ najveće vrućine.

Autobus je išao od hotela do hotela i skupljao pospane goste, a kada smo došli do Hiltona, video sam Lidijinu bujnu plavu kosu kako prilazi autobusu. Ušla je i pogledala unutrašnjost autobusa, a kada me je primetila kako sedim odmah iza vozača, smestila se sa mnom u sedište.

„Ja ću ovde, sa tobom. Može?“

„Naravno, raskomotite se“, odgovorio sam i dao znak vozaču da krene.

Obratila mi se ozbiljno:

„Ti i ja imamo problem.“, rekla je ozbiljno, na šta sam se okrenuo ka njoj i ispitivački je pogledao.

„Prvo, nemoj da mi persiraš. drugo, obećao si mi da ćeš da me častiš pićem i nisi.“

Nasmejao sam se i izvinio se, obećao sam da ću da je častim ne jedno, već tri pića, i ručak ako treba, i oslovio je sa ti, dodajući da smo slična generacija, što ju je obradovalo i nasmejalo.

Vozili smo se mračnim putem kroz pustinju, a u autobusu je bila uključena klima. Lidija, ponovo u šorcu, majici i japankama, naslonila se na moje grudi, nabijajući mi svoju kovrdžavu kosu pod nos. Prebacio sam duks preko nas kako bi nam bilo toplije. Lidija se sve više privijala uz mene i ušuškavala, a desna ruka joj je bila na mom stomaku i nežno me je njom mazila. Spustio sam se koliko sam mogao, kako bi joj bilo udobnije i kako bih joj dao znak da mi njeno društvo prija.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt