“Sjedila sam sa dečkom u kafiću i primijetila sam da me konobar gleda” – Ispovesti
Ispovesti

“Sjedila sam sa dečkom u kafiću i primijetila sam da me konobar gleda”

Sjedila sam sa dečkom u kafiću i primijetila sam da me konobar gleda i smješka se. Moj dečko to nije primijetio jer je na lap topu radio nešto za posao, a tu smo sjeli da popijemo kafu i da on završi to što mu je iskrslo.

Čak sam primijetila da priča sa kolegama i da se smješkaju i gledaju ka nama.

Kada je moj dečko otišao u WC, konobar je donio kusur i cedulju sa brojem i rekao ”Javi se kada dosadi debeljko” i namignuo kao mangupski. Kad smo izašli ja sam rekla da sam zaboravila unutra punjač i vratila se do šanka. Njemu sam prišla i rekla ”Jel misliš da bi ostavila bilo koga zbog nekog ko sa 30god radi kao posluga? Mene taj debeljko sljedećeg mjeseca vodi na Karibe.”

Onda sam onaj papiric sa brojem smotala zajedno sa 1000din i dodala ”A tebi evo da neku koja padne na tvoje klinačke fore možeš makar Taxijem da voziš do kuće”.

On je stajao i ćutiao i nije mogao ni da reaguje od šoka. Ne idemo na Karibe, oboje radimo za normalne plate ali ne znam zašto sam htjela da ga na taj način ponizim…

Related Articles

BONUS ISPOVEST:

BIO SAM NJEN NAPALJENI VODIČ KROZ EGIPAT: Dok se autobus provlačio kroz pustinju, grickala je moj nabrekli ud i dovodila me do ludila

Odmah po završetku studija imao sam sreće da nađem posao u struci – turistička agencija iz Beograda ponudila mi je posao vodiča koji sam oberučke prihvatio. Meni je to bio posao iz snova a uz to i neophodna finansijska injekcija, a njima je hitno trebao neko da ode na teren i pomogne turistima kojih je tog leta bilo znatno više nego što su očekivali. Dobio sam avionsku kartu za Egipat i rok od tri dana da spakujem stvari za tromesečni boravak u ovoj zemlji.

Na aerodromu sam okupio putnike i pri obraćanju primetio nekoliko zanimljivosti. Grupa je bila velika i šarenolika – bilo je dosta porodica i parova, ali je bilo i devojaka i žena koje su već bile obučene za more – u majičicama, suknjicama, šorčićima, japankama i sandalama, a ja sam apsolutno bio u centru pažnje i sve su me pažljivo slušale. Raspoloženje je bilo odlično i brzo smo sleteli u Hurgadu, gde su nas sačekali tamnoputi arapski šoferi koji su zviždukali kada su videli zgodne srpkinje kako se ukrcavaju u njihov autobus.

Seo sam napred, na mikrofonu pozdravio goste i poželeo im lep odmor. Glas mi nije podrhtao jer sam nekako osećao da mi predstoji nezaboravno leto.

Nakon jutra u kome sam razvezao goste, najavio sam popodnevna okupljanja u holovima hotela na kome bih im dao sve potrebne informacije i predstavio im izlete. Išao sam od hotela do hotela, sve je išlo po planu, a onda sam došao do velelepnog hotela Hilton sa pet zvezdica, za koji sam znao da je najskuplji od svih koje smo tog leta radili, a u kome smo imali samo nekoliko gostiju.

U holu me je sačekao mladi bračni par sa malim detetom i jedna gospođa koja je sama došla na odmor. Već na aerodromu primetio sam njenu gusto kovrdžavu dugu plavu kosu, ten koji je već bio taman i krupne oči koje su gutale svaku moju reč. Iako je imala negde oko 45 godina, izgledala je sjajno – preko gornjeg dela kupaćeg imala je mrežasti ogrtač koji je više pokazivao nego skrivao, a obukla je kratak šorc i obula japanke. Na spisku putnika video sam da se zove Lidija. Seksi ime, zar ne?

Dete bračnog para bilo je kenjkavo pa su mi kratko rekli da su već mnogo puta bili u Egiptu i da nisu zainteresovani za izlete pa su otišli u sobu, nakon čega sam u separeu ostao sam sa zgodnom gospođom. Razgovor je bio prijatan, šalili smo se i smejali, a ja nisam mogao da odlučim gde da gledam – da li u te krupne crne pohotne oči, njene bujne grudi koje su kipele iz kupaćeg ili u zgodne, koščate noge koje su se završavale prelepim stopalima. Po pocrnelim grudima imala je bezbroj pegica od sunca, što me je veoma napalilo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt