“Besplatan ručak, a i ona je bila BRUTALNA”: Mladić (24) “SMOTAO” stariju ženu, pa mu se osladilo – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

“Besplatan ručak, a i ona je bila BRUTALNA”: Mladić (24) “SMOTAO” stariju ženu, pa mu se osladilo

To veče je ona meni htela da pokaže kako se to radi. Rekoh “izvolte”. Izvalio se kao beg, ruke na potiljak, zatvorio oči. Ljubila me je po grudima, osetim kako mi njena kosa pada po koži, usne me nezno dodiruju i spušta se niže. Provocirala me je, ljubila me svuda okolo, dok me je rukom držala za koren kurca. Ja sam ležao raširenih nogu, dok je ona klečala između njih, dignutog dupeta. Kako je dobro izgledala.

Krenula jezikom od jaja ka vrhu. Ludački me napalila, hteo sam da ga stavi u usta, pa sam je ćapio za kosu i krenuo da joj ga nabijam u usta što naravno nije istrpela dugo. Popela se na mene, namestila gospodina, koji je nestao u njoj. Za mene osećaj je prestao da bude prijatan. Nabijala se previše brzo. Svaki put kad se spustila sve više je bolelo. Ja sam naravno trpeo, ležim u fazonu kako mi je dobro dok mi ona otkida kurac. Trpeo sam jedno vreme junački, a riba sve luđa, skače li skače. Sad tu počinje da mi spada, jer to više nije bio seks nego čiste batine.

Ja da se ne obrukam, pridignem se, uhvatim je oko struka, oborim na leđa i počnem da guslam. Situacija se okrenula za 180 stepeni. Gledao sam da završim brzo, već sam bio povređen. Ona je tek počela da uživa kad sam ga izvadio i isprskao je po stomaku. U nedelju smo morali u Beograd, ja sam radio u ponedeljak. Te subote ni meni ni njoj nije bilo do seksa. Napravili smo priličan haos, tako da je ona čistila nered, ja sam za to vreme, otišao do prodavnice, naložio vatru i pravo klopu. Posle večere smo otvorili vino, ugasili svetlo, dok je vatrica puckala u peći.

Krenuli smo nešto kao da se ljubimo, ja sam bio na njoj. Sećam se da me je prekinula, kao povređeni smo, ona ne bi. Ja kao odustanem, pa opet krenem. Bio sam napaljen kao majmun, a moga sam da osetim da je ona isto, i ako se pravila fina. Prodam joj neku foru: neću ti staviti, hoću samo da te taknem. Nećka se, uspem ja nekako da joj skinem gaćice. Krenem da je pipkam vrhom kurca, ona vlažna, curi.

Polako, polako uđem ja malo, bukvalno sa pola glavića i ne idem dalje. Tapkam je tako lagano, kad čujem“jebi me“. Nije stgla dva puta da kaže, sjurim se u nju kao budala. Stisao je za dupe i navlačim na sebe. Ona vrišti, komšije nas čuju, samo sam osetio kako me izbacila napolje. Svršila je kao blesava… Podignem je, ćapim za kosu, naslonim na zid.

Dobila je par puta po dupetu i u momentu se istrćila najviše što je mogla. Krenem sad polako pa jače, dok opet nisam postigao da joj gurnem do kraja. Trajalo je to neko veme, držao sam je za kosu, samarao po dupetu. Noj su kolena počela da klecaju, jedva je stojala na nogama. Bili smo mrtvi, a ja nikako da svršim.

Ona je zato svršila sto puta. Kad je i meni nestalo snage odvuko sam je na krevet, namestio na sve četiri i sjurio se u nju. Znoj je curio sam mene, heftao sam je koliko sam jak, ona je stenjala i uvijala se. Problem mi je bio kad svrši izbaci me napolje, prekine mi seriju i ja moram sve ponovo. Uspeo sam najzad na kraju da dođem do vrhunca, izbacim ga napolje i polijem po leđima. Prevrnuo sam se kao zekan sekund kasnije.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt