ISPOVEST: Zgodna recepcionarka u motelu me očarala – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Zgodna recepcionarka u motelu me očarala

Jebao sam je žestoko. Što sam je ja jače udarao, ona je još jače gurala i pritiskala svoje gaćice meni u lice. Izgleda da je cela ta scena i nju palila, jer je dahtala i ciktala na svaki moj udarac.

U jednom trenutku je ispustila gaćice i rukama me uhvatila za uši. Počela je da se trese i vrišti. Orgazam je počeo da joj prožima celo telo. Kako ju je orgazam više drmao, tako je ona sve brže i jače trljala moje uši. Bridelo mi je u glavi i mudima. Osetio sam po mudima poplavu njenih sokova od svršavanja. I dalje mi nije puštala uši. Polako sam ga izvadio iz njene pičkice sa namerom da promenimo pozu. Medjutim, ona to nije shvatila tako. Mislila je da hoću da svršim, pa je naglo skočila sa kreveta, uhvatila me rukom za kurac i strpala ga sebi u usta. Progutala ga je u grlo do jaja. Pogled na moj kurac koji nestaje u njena mala usta na njenom prelepom licu koje me je posmatralo svojim kosim okicama me izbezumi.

Prvi mlaz sperme nije očekivala, ili bar ne u tolikoj količini. Andrea se zagrcnu i jedva proguta moj prvi udarac sperme. Za sledeći nalet semena je već bila spremna i vešto gutala sisajući mi kurac. Svršavao sam u njena usta obilno.

Na kraju me ponovo uhvati jednom rukom za kurac i obliza ga. Jezikom mi ga je očistila do poslednje kapi semena. Pružio sam se zadihan na krevetu pored nje.

– Moram da idem… – reče ona, ustade, navuče gaćice, spusti suknjicu i izadje iz sobe tako brzo da nisam stigao ništa reći.

Sutradan sam na recepciji zatekao drugu žensku kako radi. Rekla mi je da Andrea ima slobodan dan. Uputio sam se ka restoranu u nadi da će mi njena rodjaka Bibi reći gde mogu da je nadjem.

– Ne znam… Rekla mi je samo da je danas slobodna… Ko zna gde je otišla… – reče mi Bibi.

Iako sam planirao da ostanem još koji dan, predomislio sam se. Nisam hteo ponovo da sretnem Andreu, naročito ne nakon ovog njenog neobjašnjivog nestanka i izbegavanja.

Krenuo sam dalje svojim putem.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt