ISPOVEST: Zgodna recepcionarka u motelu me očarala – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Zgodna recepcionarka u motelu me očarala

Dodao sam joj limenku piva i seo na ivicu kreveta pored nje. Krevet se je malo ugibao pod mojom težinom i ona se malo nagnu na moju stranu. Tela nam se dodirnuše ramenima. Osetio sam kako je uzdrhtala. Spustio sam limenke sa pivom na pod ispred naših nogu i lagano je rukom pomilovao po kosi. Ona sklopi svoje lepe kose okice i prepusti se uživanju mog dodira. Iskoristio sam trenutak dok su joj oči bile sklopljene i poljubio je u usta. Nije se opirala. Naprotiv. Otvorila je svoja mala prelepa ustašca i primila moj jezik u sebe. Ljubio sam je nežno i lagano. Delovala mi je kao porculanska figurica i nekako podsvesno sam se bojao da ne budem grub prema njoj. Glasno je dahtala kroz nozdrve od uzbudjenja.

Položio sam je na krevet i pružio se sa strane pored nje. Nastavio sam da je ljubim. Levom rukom sam joj zadigao suknjicu i nežno je uhvatio za medjunožje preko gaćica. Izvila je telo i zastenjala od užitka. Ljubio sam je i istovremeno dražio joj pičkicu preko već uveliko vlažnih gaćica. Uhvatio sam je za rub gaćica i polako ih povukao na dole. Nogama mi je pomogla da ih skinem.

– Samo te molim ne skidaj me više… dovoljne su gaćice – reče ona tiho izmedju dva poljupca.

Nisam razumeo šta joj to znači, ali mi nije smetalo. Uhvatio sam je rukom za dlakavu pičku i polako joj zavukao prst u vlažnu utrobu. Tiho je jeknula i još više raširila noge. Dok sam joj prstom džarao po pičkici, drugom rukom sam lagano svlačio sebe. Trebalo mi je dosta vremena da se skinem jednom rukom, ali ona jedva dočeka da mi zgrabi kurac svojom malenom rukicom. Ja se namestih bolje kako bi joj moj kurac bio na dohvat ruke. Ona tada uze svoje gaćice i njima obavi moj kurac i poče da ga drka. Prijala mi je mekoća njenih gaćica na kurcu. Radila je to dosta dobro i odmah sam osetio da joj to nije prvi put.

Ustao sam i namestio se izmedju njenih nogu. Prislonio sam glavić svog kurca na ulaz u njenu dlakavu pičkicu i počeo polako da guram. Prvo joj je upao samo glavić. Zaklopila je okice, i rukom uzela svoje gaćice kojima je do tada drkala moj kurac. Prislonila je gaćice uz svoje lice, onjušila ih i stavila sebi u usta. Taj njen potez me napali i ja joj ga sjurih do jaja.

– Ahhh…. što je dobro… – kriknu Andrea.

Počeo sam da je tucam tako u misionarskoj pozi. I dalje je ležala obučena. Samo joj je suknjica bila odignuta na gore. Ja sam joj svoj kurac nabijao do kraja u pičku i lagano ga vadio napolje, pa opet unutra…

Ona je zubima držala jedan kraj svojih gaćica, dok je drugi kraj razvlačila rukom. Često je gaćice razvlačila sebi preko nosa i glasno udisala njihov miris. Krenuo sam jednom rukom da je kroz košulju uhvatim za sise, ali mi ona energično odgurnu ruku i ne dozvoli mi. Umesto toga, uzela je svoje gaćice i tutnula mi ih ispod nosa. Prvo sam osetio meku i nežnu tkaninu, a zatim miris. Predivan miris… koji me je palio. Gaćice su mirisale na nju. To je bila mešavina mirisa njene pičkice i blagog znoja koji ima svaka žena medju nogama. Taj miris je u meni probudio životinju i sada sa njenim gaćicama ispod nosa ja krenuh još jače da udaram.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt