Mali nećeš mi pokazati tvojeg – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Mali nećeš mi pokazati tvojeg

Tada je lav riknuo u meni,probudili su se oni animalni porivi da se svidis zeni,da je opcinis, da je podredis sebi.Skinuo sam se go i stajao pred njom.Valjda nesvjesno otvorila je dopola svoja lijepa usta i uprla pogled u moj kurac ne ispustajuci ga iz vida.Ja sam cini mi se prestao postojati tu je bio samo moj kurac kao jedina stvar na svijetu.Naslonila je obraz na stok od vrata i rukama ga obgrlila.Zeljela je sigurno zauvijek ostati tu i gledati moje mlado tijelo kao da joj je to poslednja sansa u zivotu da gleda u takvo nesto.

Pomislio sam kako li ce gledati sad kad mi se digne.Usao sam pod tus ,pusti vodu i poceo se trljati po licu grudima stomaku a onda sam polako poceo nadrkavati kurac

Nije prosla ni sekunda i evo ga u punom sjaju.19 cm tvrdog mesa za oci moje Adele.Gledala je kao hipnotisana.Vise mi tusiranje nije bilo ni na pameti ali zelio sam tu stajati dugo drkajuci svoj kurac pred njom.Oblizivala je usne ali mi se nekako cinilo da je to vise zbog zedji.Cesto je dodirivala vrat kao da je nesto gusilo.

Naravno da sam ocekivao da ce se zaletiti kleknuti na koljena i uzeti ga usta mada bih je sigurno posle toga tesko podigao sa poda.Ipak, vec sledeceg trenutka nestala je sa vrata.Zavrnuo sam vodu kontajuci koji joj je kurac gdje ode.

Nasao sam je u kuhinji.Opet je trljala glupe tanjire.Bjese to sasvim druga zena.

-Sto je bilo lijepa moja gospo Adela-upitah je-ipak mi neces pokazati svoju kitu-

-Oprosti meni staroj ludi vidis da sam poludila-

-Ma zasto poludila-

-Eto tako. luda sam.Maternica mi je izvadjena prosle godine a ja tu glumim budalu.Cim se malo uzbudim ubi me stitna zlijezda a ja blenem u tvoj kurac.Nisam fer prema tebi.Svjesna sam da bi rado pojebao svoju tetu Adelu vidjela sam ti to u ocima.(to je umislila jer na to nikad nisam pomislio do tog dana ali sam cutao)

-PA NARAVNO-rekoh ja -Zbog toga i dolazim

-Znam ljubavi-rece ona- ali od toga nista.
Nista na svijetu mi nebi bilo draze nego opet osjetiti muskarca u sebi i to bas tebe jer mislim da ni sa kim drugim nebih mogla.Znas ja te volim iskrenom ljubavlju kao covjeka i kao muza i kao muzijaka.Kad god sam sanjarila o sexu zamisljala sam tebe i tvoje mlado tijelo a tek kad sam ti vidjela kitu..tu je zastala.

-Adela vidjela si mi kurac a ne kitu a ovo sad pod tusem je bila kurcina-rekoh iako mi se kurac vec dopola spustio-bio sam spreman da te jebem do bola-

Prisla mi je i zagrlila me oko pasa onako mokrog.Poljubila me nekoliko puta po grudima. milovala mi stomak spustajuci se sve nize kao da se bojala necega.Ipak je dosla do kurca koji se ponovo ukrutio,milovalaga ovlas odozgo od dlaka prema glavicu plaseci se da ga obuhvati rukom.Taman sam joj stavio ruku na sisu misleci kako to sigurno zeli ali ona se blago trznula i podigla pogled prema meni.Gledala me u oci.Sad je vec cvrsce drzala moj kurac u ruci.

-Molim te da malo cutimo-

-ok-

Ne znam koliko dugo smo tako stajali,zagrljeni,i dalje me drzala za kurac blago ga stiskala.Mirisao sam joj kosu. Divota.Koje ludilo, mislio sam.Ja stojim go kraj obucene zene.ona mi lagano drka kurac (iako je to bilo vise drzanje nego drkanje)a ja joj ljubim kosu.Cak mi se cini da smo se poceli lagano njihati ili mi se to vrtilo u glavi.Sta hoce ta zena od mene.Strategija mi je otisla dovraga, mogao sam za njom samo vodu pustiti.Dali sam zalio tu zenu.Pokusavao sam pretpostaviti sta joj se desava u glavi.Jebote pocela je plakati.Uhvatih je za glavu i zagledah se u njene suzne oci.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt